• 109
    özellikle son anlarında ağlatan maç* futbol açısından baktığınızda güç dengesizliği olduğundan ben o açıdan değerlendirmeyeceğim şimdilik. sonra yazarım onu.
    ilk olarak şunu yazmalıyım ki tirübünlerin, bizim takımın onur mücadelesi veren ankaragücü'ne davranış şekli mükemmeldi bence. "dayan ankaragücü" pankartı, terimin maça yedek ağırlıklı çıkması, dostça geçen faulsüz bir mücadele, rakip takımın oyuncularının ayakta alkışlanması.... cidden süper hereketlerdi bunlar. sahalarda görmek istediklerimizden...*

    futbol açısından bakarsak galatasaray yine 4 gollü kazandı. isteseydi 15 20 allah ne verdiyse gidebilirdi ama dokuzuncu dakikada gelen golden sonra rölantiye alındı oyun. gitmiş olmak için gittik rakip kaleye.

    -özellikle emre çolak, riera ve engin iyiydi. yiğitin ve riera'nın gol ve asistlerle morallenmesi çok iyi oldu. umarım özellikle yiğitin futbolu bu golle daha da ileri gider.
    -şikeci fenerin ibb'ye kaybetmesi maçı daha da önemli hale getirmişti. 5 puana çıkardık farkı. bence çok önemli bir fark.
    -galatasaray 40 olan gol sayısını 44 yaptı ve bu gollü geçen haftada en golcü takım hüviyetini korudu. gol yemeyerek en az gol yiyen (15) takım ünvanını da korudu.
    -galatasarayın bu maçla buza takılan seriyi devam ettireceğine inanıyorum. önümüzde bursa maçı var. eğer o maçı da kazanırsak, şampiyonluktaki rakiplerimize karşı psikolojik üstünlüğü ele geçirmiş olacağız.

    - ayrıca belirtmek gerekir ki galatasaray taraftarının 58.dakikada başlayan protestosu mükemmeldi. tezahuratlar, binlerce kişinin ellerinde bembeyaz mendiller sallaması çok iyiydi. bu midde bulandıran şikecileri affetme mevzusunda gerekli yerlere çok sağlam ayarlar verilmiş oldu. ligtv, şikebahçe, tff vs.
App Store'dan indirin Google Play'den alın