• 139
    aynı maçı mı seyrettik bilmiyorum.

    1- elmander'in başında iki defans nadareviç ve diego vardı. çapraz koşu yapması için engin daha sonra sercan etkisiz kaldı, sebebi orta sahanın hücuma karşılık etkisinin olmayışıydı. düzgün top atılmadığı için defansı karıştıracak bir hamle de yapılamadı.
    2- zemin bozuk olduğu için topu havalandırmak zorunda kaldık, bu da görece uzun olan eskişehir takımına yaradı, 3 pas arka arkaya döndürülemedi.
    3- ortasaha pas trafiğini düzgün işletemediği için üretici değildi. sadece adam durdurma yada top kesme işlevini yerine getirdiler. hürriyet ve alper kasaplığa soyunmuşlardı biz gördük hakem 3 metreden göremedi.
    4- hakem kendini uluslararası platformda görüyor olabilir ancak ne zemin ne de oyuncuların niyeti bu seviyede değildi. annesinin ligini daha domestik gözle süzmeliydi.
    5- sabrinin ruhu ile bugüne kadar yerini kazanmış bir oyuncuydu, ancak son sakatlık onun ruhunu ve motivasyonunu almış. farklı sebepler söz konusu olabilir, ayrı bir incelemeye almak lazım gelebilir.
    6- emre çolak zemin ve rakip için zayıf kaldı. yiğit gökoğlan ise aydın yılmaz performansıyla akıllara soru işareti verdirdi.

    sonuç olarak:

    1- bu maçı anca dripling ile içeri kat edebilecek ( maalesef arda, baros, olsa stoch yada shakiri) oyuncularla lehimize sonuçlanabilirdi. oyunu kanatlara taşımak uzun defans için olumsuz olacağı için ortadan hızlı verkaçlar iş görmeliydi. fantastik bir kaç topuk pası bu ışığı gösterdi, ancak sert savunma devamının gelmesine engel oldu.
    2- galatasaraya ters huni şeklindeki savunma hep ters gelmiştir. hayallerin takımı barcelona hızlı ve teknik paslarla bu tip defansı bertaraf edebilmektedir. malum takımımızda bu kadar teknik adam yoktur.
    3- bire bir buçuk savunma örgüsünde ancak daha fazla hücümla çözüm arayabilirsiniz. ancak sahanın kötülüğü buna bağlı pas yüzdesinin düşüklüğü olası bir kontra golüne engel olmak için galatasaray defansını ve defansif orta sahasını yerinde tutmuştur. bu da hücumu eksiltmiştir.

    her şey her zaman istediğimiz gibi gitmeyebilir. önemli olan istikrardır, umarım istikrarımız aynı şekilde devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın