• 135
    kazasız belasız gelen 1 puan

    spikerlerin de dediği gibi, "okul bahçelerinin buzlu beton zeminleri" gibiydi saha. teknik, taktik takımların nefret ettiği saha. lincoln'ün, keita'nın beğenmediği saha. bu tip sahalarda mustafa sarp, barış özbek gibi oyuncuların yokluğunu hissediyorsun işte.

    kazasız belasız gelen 1 puan'a ciddi ciddi sevinilir şu sahada.

    es es sahaya daha alışık ve haliyle daha çok pozisyon yakaladı. bu tip maçlarda yakaladığını atan taraf kazanır. ne es es yakaladığını attı, ne galatasaray. beraberlik de kaçınılmaz oldu. 3 tane penaltı pozisyonu itirazı oldu da, 3'ünü de geçiniz. adamlar nerelerine sokacak o ellerini?

    muslera yerine kalede sanctis, franco, zapata, orkun, ufuk falan olsaydı bugün imkanı yok 1 puan dahi alamazdık şu maçtan. nereden baksanız en az 1 golü vardı es es'in.

    aklıma takıldı, melo'nun ilk yarıda attığı müthiş pası spikerler neden öyle "melo'nun pası.." diyerek sıradan bir pas gibi anlattı çözemedim.

    baros'un, elmander gibi topu alıp bir an'da takımı hücuma çıkarma özelliğini aradık bugün.

    alper potuk da nedendir bilinmez fazla agresifti normalde olduğundan, kasaplığa soyundu resmen. beni nasıl almazsınız diye midir nedir..

    şimdi bu güzide, harikulade, canım cicim tff meşaleye ceza da keser bu maçı bu saatte oynattığı yetmezmiş gibi. meşale tribünlerin olmazsa olmazlarındandır, anlasın herkes artık bunu. tüm avrupa bunu kabul etmişken, elit olacağım diye elini yüzüne bulaştırmaya gerek yok.

    bu arada fatih hoca da benim ilk yarıda attığım tweet'i duymuş olacak ki ikinci yarıda farklı bir bereyle geldi. ilk yarıdaki neydi öyle. hiç yakıştıramadım imparatora.

    maçın an'ı da, maçın bitiminden sonra galatasaray taraftarlarının takımı tribünlere çağırıp stadı "inandık biz sizlere!" diye inletmesiydi. şampiyonluk şarkısı, düşmesin dillerden tribünlerde..

    felaket tellalları yine allem edip kallem edip bulurlar eleştirecek bir şeyler. pek takmamalı.

    zemin de tam yobo'luktu yalnız he..

    http://jaimelesport.blogspot.com/...sz-gelen-1-puan.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın