• 1096
    fulardan, sinemadan, tiyatrodan, modern sanattan, caz müzikten, sweatheart mankenlerden, sevgililer gününden, futboldan, basketboldan, atletizmden, voleyboldan, gazetecilikten, yazarlıktan anladığını iddaa eden fenerbahçe lobisi kalemşörü.

    camia ne zaman bir hava yakalasa, birlik beraberlik sağlansa, 'galatasaray iyi oynuyor' gerçeği tüm ülke tarafından kabul edilse, taraftar kenetlense hıncal bitmek tükenmek bilmeyen hıncını almak için hemen camiaya saldıran bir yazı yazar. imparator tarafından tesislerden kovulmuş, senelerce asy tribünlerine gelememiş, medyadaki tüm gerçek galatasaraylılar - ki sayıları maalesef çok az- tarafından aforoz edilmiş bu nevi şahsına münhasır köşeci, yenilmez armada ve oktay hocaya saldırarak bardağı taşırmıştır.

    oktay hoca kadar kaliteli, camianın kültürünü, geleneğini, duruşunu taşıyan beyefendi bir spor adamının takımı nerelerden alıp nerelere getirdiğini görmeden yıkıcı sözlerle kin kusmuştur kendisi.

    hıncal uluç sahil kenarlarında binbir emekle kumdan kale yapan ufak çocukların emeklerini yok edip sapık zevkler alarak o kaleyi tekmeleyen sahil şeridi bunağıdır. mutsuz bir adamdır ve bu yetersizliğini galatasaray kompleksiyle kapatmaya çalışmaktadır. camia başarılı olursa -ki olacaktır- zaten tükenmiş kariyeri tamamen bitecektir çünkü saldıracağı konu tutunacağı dal kalmamıştır. neyse gençlerin klasik tabiriyle bitirelim; 'sene olmuş 2012' hala hıncal uluç yazı yazıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın