• 116
    bu gece metin kurt muhabbeti olunca aklıma geldi, itiraf etmek şart oldu. daha önce yazmıştım ama tekrar edeyim. bundan 19-20 sene önce 3.ligde dikilitaş'ta oynuyorum. takımın başına önce ayhan akbin geldi, balon oldugu 2. hafta anlaşıldı, gönderildi. yerine metin kurt geldi. takım biraz bir şeyler yapmaya başladı, ama hala işler kötü. kulüpte para yok, ben amatör kümede bile sezon başı kampına giderken burada gitmedik, istanbul'da idmanlar yaptık. topçulara paralar ödenmiyor, durumlar tatsız.

    neyse efendim, kulüp başkan degiştirdi, biraz para buldu. maçlardan önce kamp yapmaya başladık. kampları bazen merter güneş otel'de bazen cihangir'deki cihangir otel'de yapıyoruz. bir de o zamanlar türkçe rock'ın ilk günleri. bu cümleden itibaren işler karışıyor zaten.

    cihangir'deki bilsak'ın en üst katı rock bar, işleten de arkadaşım. tesadüfe bak. ben zaten hafta içi 3-4 gün oradayım. şahane gruplar çıkıyror. bulutsuzluk özlemi, leke*, erkin koray, asım can gündüz, kramp falan. bir grup daha var, aslında bu yazının konusu.

    takım cihangir'de kamp yapınca gecenin ilerleyen saatlerinde ben takımdan bir kaç kafa adamla birlikte kamptan bilsak'a kaçıyorum. kafa adam dediysem, sadece kafa dengi adam anlamında değil, takımın papazları, yılların profesyonelleri. aslında çok takılmıyoruz, bir kaç bira içip dönüyoruz otele. ertesi gün kadro açıklanıyor, captano ya yedek ya tribünde. bara gittiğimiz adamlar ilk 11. ilk başlarda diyorum ki, herhalde hoca beni düşünmedi, dedim ya hoca da metin kurt. tabii işi uyandık ama neredeyse sezon bitiyordu, zaten damgayı da yemiştik. gerçi metin hocayı çağırmış olsaydık, kesik yemezdim gibi geliyor ya neyse, hoca sever bira içmeyi.

    yazının asıl konusu: bu bilsak gecelerinin bazılarında kesmeşeker'de çıkardı be. tesadüfe bak. metin kurt-kesmeşeker-captano. sanırım cenk* o zamanlar metin kurt'un hikayesini bilmiyordu. yoksa, o kadar muhabbet sırasında bahsederdi.

    sezon sonu düştük zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın