resim
Nihat Özdemir
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 119
    --- alıntı ---

    medical park antalyaspor maçı öncesi basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yapan f.bahçe başkan vekili nihat özdemir, şike soruşturması sonrası zor bir süreçten geçen kulübün durumu hakkında bilgi verirken 58. maddenin değişmesine karşı çıkan g.saray’a da çağrıda bulundu.

    g.saray kulübü başkanı ünal aysal ile arasında gerçekleşen telefon görüşmesi hakkında da bilgi veren özdemir, şunları söyledi: “sert bir görüşme oldu. ancak kendisine herhangi bir saygısızlık yapmadım.

    g.saray’ın 58. maddenin kaldırılmasını istememesi doğal. demokrasilerde çoğunluğun dediği olur. eğer 17 kulüp buna onay verirse çoğunluğun dediği olur. g.saray’ın da bu konuda bize destek vermesini bekliyoruz. çünkü bu dönem çok karışık ve zor. kısa süre sonra g.saray’ın da bizim desteğimize ihtiyacı olacağını göreceksiniz.

    --- alıntı ---

    şimdi burada dikkat çeken önemli bir ayrıntı var. adam diyor ki galatasaray'ın da bize ihtiyacı olacak. olabilir demiyor. üstelik kısa bir süre sonra göreceksiniz diye de ekliyor. benim bundan anladığım şey, bu nihat özdemir denen arkadaşın bildiği birşeyler olduğu ve açıktan tehdit ettiği.
    nihat özdemir tehdidinden galatasaray spor kulübü tırsmalı mı? önemli olan burası. bunun cevabı için nihat özdemir'in kim olduğuna bir bakmak gerek. onu aşağıdaki başlıkta inceledim.

    (bkz: yalaka / #847581)
App Store'dan indirin Google Play'den alın