• 188
    öncelikle güzide basınımızı dinleyince oynadığımız üç takim ne kadar kötü ve berbat olduğunu anlıyorum (!) buradan tffye sesleniyorum böyle rezil (!) takımları ligde barındırmayın! galatasaray'a gelince hiçbir şey yapmadı bu üç maç bala göte kazandık(!)

    açık söylemek gerekirse ben grande'nin fb macını kazanan 11'i değiştirmeyeceğini biliyordum. ben daha kontrollü oynayalım, engin'i 11' e alır diye düşünüyordum ama grande'nin kazanan takımı hiçbir zaman bozmayacagini biliyoruz. maca gelince elmander' in macın basında attıgı gol hem bizi hem takımı rahatlatti, fb macinda güveni gelen takımın daha güvenli oynamasını sağladı. elmander(elaman der) için söylenecek fazla söz yok. attıgı golü benim diyen golcü atamaz.. mücadele,calım, aklına gelecek ne kadar önemli özellik varsa sahip maşallah deyip nazar değdirmeden geciyorum. selçuk için cok önemliydi malumunuz sadri şener kendisini sakız yapmış her
    seferinde trabzon camiasının önüne atıyordu. attıgı frikik hem bizi rahatlatti hem de kapak vaziyeti gördü. trabzon
    on kisi kalınca mac bitti. bu arada bizim oyun üstünlüğümüz,iyi oyunumuzla fırsatı ele geçiren bir ingiliz takımı
    olsa mac 8-9 a giderdi ama bizim ülkemizin kültüründe bu türden perişan etmeler yok (bjk hariç) birde avni
    akerden çıkamazdık! sonra yıllarca süren düşmanlık vs..

    beyler kırılma maclarından başarıyla çıkıyoruz ne durumda olursa olsun fb ve trabzon'a 3 gol atıyoruz, dunyanın pozisyonunu kaçırıyoruz. beni bu takim devre arasında yapacagı bir iki takviye ile mest edeceğinden korkuyorum(!)
    bu arada maçtan sonra sevinçten helva gibiyim, hangi programı izleyeceğimiz şaşırdım!
    büyüksün grande!
App Store'dan indirin Google Play'den alın