• 28
    eboue'nin durumu defans kurgusu açısından önem arzetmekte. resmi sitede belirtilen kamp kadrosunda ( http://www.galatasaray.org/...rlig/haber/11873.php ) eboue'nin de yer alması sevindirici. aksi takdirde sağ beke, sabri'nin de sakat olmasından ötürü ujfalusi geçecektir. burada mecburiyetten ötürü ujfalusi'nin oynamasında hemfikiriz herkesle fakat grande'nin stoperde gökhan - servet ikilisinden büyük ihtimalle servet'i seçmesi ve semih'in yanında onu oynatma ihtimali beni fazlasıyla tedirgin ediyor. o yüzden eboue demek, ujfalusi - semih, dolayısıyla güven demek.

    trabzonspor'un gerek ligde gerekse şampiyonlar ligi'nde ortaya koyduğu futbolu beğeniyle takip eden biri olarak bu güzel oyunlarının karşılığını yeterince alamadıklarını düşünüyorum. özellikle şampiyonlar ligi'nde cska moskova ve inter ve ligde de beşiktaş maçlarında rakibe nazaran daha iyi oynayan taraf şenol hoca'nın ekibiydi fakat 90 dakika sonunda kazanan taraf olamamışlardı.

    ayrıca ligde trabzon deplasmanında aldığımız son galibiyet 25 kasım 2007 trabzonspor galatasaray maçı idi. sonrasında çıktığımız 3 maçta 2 yenilgi ve 1 beraberlik almıştık. lig tv'nin deyimi ile ifade edecek olursak trabzonspor'u deplasmanda 1475 gündür yenemiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın