• 313
    nefret sert bir duygudur ve bir sebep gerektirir. durup dururken kimseden nefret etmezsiniz, o kişinin size bir kötülük etmiş olması gerekmektedir.

    bu ağabeyimiz, en başından beri terim'den ne kadar nefret ettiğini üstüne basa basa belirtmiştir. bütün entryleri burada yazamıyorum ama merak edenler sol üstte aslan ara kısmına üst tarafa fatih terim, alt tarafa da mahalle takimi yazdığında neler çıktığını görecekler.

    kendisini takdir etmemin bir sebebi, nefret etmesine rağmen takımın başında terim'in kalmasını belirtmesidir. zaten kimseyi de sevmek zorunda değildir.

    ancak;

    bu kadar pozitifliğin arasında kendisi bu nefret gözlüklerini bir türlü çıkaramadığından sık sık ipe sapa gelmez entryler yazmaktadır. son zamanlarda yazdığı 2 entry'den örnekleyelim ;

    (bkz: #826921)

    --- alıntı ---
    kötü futbol oynatma ustası *
    --- alıntı ---

    üstteki entry 26 kasım'da girilmiş. şimdi belli ki o günlerde kötü top oynuyoruz. ben kendisine soruyorum, 7 aralık 2011 galatasaray fenerbahçe maçı sonunda da görüşleri sabit midir ? 4-4-2 dizilişi, emre çolak tercihi de kötü futbol oynatma sanatının bir parçası mıdır ?

    **

    bir diğer örneğe bakalım,

    aydın yılmaz başlığı altına yazılmış,

    (bkz: #837169)

    --- alıntı ---
    7 aralık 2011 deki fener maçında o oynasa, bugün emre çolak yerine onu konuşuyor olacaktık. yani demem o ki, maçta kim oynasa hayatının futbolunu oynayacaktı.
    --- alıntı ---

    üstteki entry'nin meali, o atmosferde kim oynasa aynıdır, olayın terim'le falan bir ilgisi yoktur.

    açıkçası ben yorum bile yapamıyorum..

    belli ki kendisi terim'in futbolculuk dönemini görmüş, o ara terim'den fena halde nefret etmiş. haklıdır da belki, terim'i sahada izleyip de seven çok insan yoktur, çünkü anlatılanlara göre kendisi egosu şişkin, canı isteyince hoca gönderebilen, kabadayılığı magandalık seviyesinde olan bir futbolcuymuş.

    ancak o günler çok gerilerde kaldı, terim kendini geliştirdi, hele bu 3. döneminde her maç öncesi rakip hocaları karşılayışından, yaptığı açıklamalardan bile ne kadar bilge bir hal aldığını görüyoruz.

    varsın mahalle takimi kendisinden nefret etsin, orda bir problem yok. ama bu nefret ona objektifliğini ne olur kaybettirmesin..
App Store'dan indirin Google Play'den alın