• 223
    her ne kadar 2012'si çıkmış olsa da oynamaya devam ettiğim bağımlılık yapan oyun.

    kariyerime djibril cisse hayranlığımdan dolayı panathinaikos kulübünde başladım. ancak cisse kardeşimizin bana artistik yapması ve manu'dan teklif gelince "sat hoca beni" demesi aramızı bozdu. "satmıyorum lan eşoğlueşek" cevabını kendisine yapıştırdıktan sonra hazırlık maçlarındaki etkisiz oyunu nedeniyle satma kararı aldım. united'ın önceki 10 milyon euro'luk teklifini 15'e kadar pazarlıkla çıkartıp sattım. onun ardından sebastian leto artistik yapmaya başladı. onu da 5.5'a udinese'ye yolladım. 48 aylık taksitlerle mehdi carcela'yı sol kanata, garra dembele'yi forvete aldım. ayrıca lucas'ı da* sağ kanada monte ettim. sezona şampiyonluk hedefiyle başladık. aynı senede ara transferde birkaç genç brezilyalıyı da transfer etmemle ligi ve aynı zamanda şampiyonlar ligini aldım.* sene sonunda tottenham, everton, lille gibi takımlar istedi. bunların hepsine hayır deyip yeni sezon hazırlıklarına başlamak üzereyken liverpool'dan teklif aldım. aslında kabul etmeyecektim ancak bu arkadaşların önlenemez düşüşü** ve liverpool'a olan sempatim oraya geçmeme neden oldu.

    panathinaikos'dan aceleci ayrılışım yönetimin ve özellikle futbolcuların morallerini çok bozmuştu. hatta liverpool'a getirmek istediğim tord grip* bana postayı koydu. liverpool yönetiminin bana verdiği 20 milyonluk bütçeyi eden hazard'ı ve mats hummels'i alarak dibe indirdim.*

    liverpool'da ilk sezon hem ligi hem de diğer kupaları* topladım. ikinci sezona javier pastore ve hamsik transferleriyle başladım. ayrıca yeni de rossi olarak gösterilen lorenzo critesig'i de aldım.

    takım şöyle birşey oldu:

    suarez

    hazard gerrard pastore

    hamsik critesig

    d. wilson hummels samba m. kelly

    curtois

    ancak takım çok iyi olduğu için ve sürekli galibiyet aldığım için oyuna ara verdim. sanırım 2012'ye geçme zamanı geldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın