• 1173
    içinde barındırdığı her bireye galatasarayı gerçekten düzlüğe çıkaracaklarına dair güvenim sonsuz ama takım kurmak için yıldız transferinden çok daha önemli şeyler olduğunu birilerinin hatırlatması gerekir kendilerine.

    bir taraftar temsilcisi mi hazır bulunur bir halkla ilişkiler uzmanı mı seçersiniz taraftarın halkın nabzını tutabilecek ne yaparsınız bilemem ama galatasaray taraftarının da isteklerini üst mercilere iletecek bir alt kol oluşması gereklidir şarttır.

    çünkü belli ki hakikaten bazı konularda bilgisiz kalmaktadırlar. duyarsız demek istemiyorum çünkü yaşananlara duyarsız kalınamaz ancak rahatsızlığın ne boyutlarda olduğundan haberdar olunmayabilir.

    tamam taraftarın her istediğini yapmanızı bekleyemez kimse sizden ama bazı noktalarda yönetimin göremediği eksiklikleri taraftar görebilir ve bire bir gene taraftarın istediği şekilde olmasa bile uygun yolu yordamı tartışılıp uygulamaya konması gereken adımlar atılabilir.

    en son olarak türk spor basınının artık "bizim paranoyamız mı lan acaba" diye tereddüt etmemize müsade bile etmeyerek yaptığı yanlı yayınlar ve bjk tv skandalının üzerine hala sessiz kalması görüldüğü gibi birtakım temelleri sarsıyor ve bu galatasaray futbol takımı, galatasaray taraftarı ve galatasaray yönetimi şeklindeki üç önemli unsurun bir araya gelmesini engelliyor.

    atılan onca doğru adımın yok sayılmaması için -ki böyle devam ederse sayılacak- dikkatli olması lazım yönetimin. keşke bir şekilde ulaşılabilseler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın