• 1037
    volkan denen kaleci bozuntusuyla ilgili şunları demiş hıncal uluç

    "türk telekom seyircisi, 'bilmem ne seyircisi' diye bir seyirci yok.

    kimse abartmasın.

    volkan'ın yaptığı suç... yönetmeliklerde yazıyor. seyirciyi tahrik etmek suç! volkan ceza heyetine verilmesi lazım.

    takım 3-0 yeniliyorsa, takımın en kötü oyuncularından biri de kaleciyse o kaleci yuhalanır arkadaş... dünyanın her yerinde yuhalanır. brezilya takımı yenildiği zaman, teknik direktörü dâhil, sahadan kadın kılığında kaçtıklarını biliyorum. futbol tarihinde bunlar var. dünyanın her yerinde yuhalanır.

    sen armut gibi goller ye ondan sonra seyirciye "o. çocukları" de!..

    elinle kapak işaretleri yap!..

    volkan'ın yaptığı sporda şiddet yasası'na aykırı. savcılar harekete geçmeli; sadece federasyon değil. bu ülkede bir kanun var çünkü... o kanunu yürütecek adam da savcı...

    halk sahaya inseydi ne olacaktı?

    oradaki fenerliler, volkan'ı korumak için ötekiler volkan'a kızmak için birbirine girseler; 5 ölü 27 yaralı olsaydı ne olacaktı? o yasayı niye çıkardık biz?

    yasalar iş olduktan sonra ceza vermek için değildir. yasalar önleyicidir.

    uygulanacağını bilirsen korkarsın.

    ama bunlar yapılıyor, yapılıyor ama uygulanmıyor. yasa orada duruyor rafta... çatladıkkapı'da bir fukara bulurlarsa ona uyguluyor ama milli takımda fenerbahçe'nin kalecisi volkan bütün tribünlere küfür ediyor, eliyle işaretler yapıyor, tahrik ediyor...

    alenen suç işliyor, alenen disiplin kurallarını da hiçe sayıyor. pfdk'ya da sevki lazım. hayır, zagreb'e gidiyor milli takımla beraber.

    türkiye'de federasyon yok."
App Store'dan indirin Google Play'den alın