• 71
    gözümde favori olan taraf hırvatistan.

    türkiye kim ne derse desin buraya şansa geldi. 17 puan alıp ikinci olduk, şaka gibi. aldığı sonuçlar, oynadığı futbol hiç kimseyi tatmin etmedi. haliyle şimdi favori taraf hırvatistan diyorum. hırvatistan'a zor gol atacağımız gibi kolay gol yiyeceğimizi düşünüyorum. kimse bana çıkıp nasıl türksün muhabbeti açmasın. kaldı ki futbolda türk-ispanyol ayrımı gibi bir şeyde yok. iyi olan kazanıyor.

    gruplarda son maçta azerbaycan'ı 1-0 la geçtik. azerbaycan lan bu, kritik maçta 1 tane atabiliyoruz sadece. üstelik azerbaycan'a karşı. ondan önce almanya'ya 3-1 yenildik. avusturya ile berabere kaldık, gol atamadık! kazakistan'a 2 atarken 1 yedik. kazakistan diyorum bak, portekiz filan demiyorum. sadece 2 gol atabilmişiz 1 tanede yemişiz! belçika ila 1-1 berabere kaldık, attığımız golü ve maçı hatırlayanlar bilir, maça beraberlik için çıktık! 1 puana sevindi oyuncular! avusturya'ya 2 tane salladık içerde. belki de en rahat maçımızdı bu izlediğimiz. azerbaycan'a deplasmanda 1-0 yenildik! yenildik yahu, adamlar koydu geçti. almanya'dan 3 yedik belçika'ya 3 atıp iki yedik. grupların özeti böyle. bu grupta biz 13 gol atıp 11 gol yedik! bu şekilde 2. olabilen başka milli takım dünyada yoktur heralde.

    şimdi olaya biraz geniş yelpazeden bakarsak ve milli duyguları bir tarafa bırakırsak bu maçın favorisi hırvatistan'dan başkası değil. kötü oynuyoruz, futbolumuzun ne vizyonu ne misyonu var. rast gele oynuyoruz işte. ligimizin tek özelliği sert olması, stoperlerin kazma olması. hal böyle olunca milli takımda da sonuç böyle oluyor.

    dip not: bu maçı 1-0 alırız diye hayal eden arkadaşlara selam ederim. biz ne zaman gol yemedik bi' söylesinlerde ben de diyeyim maç 1-0 biter diye. biz kalemizde gol görücez arkadaş. şimdiden hazırlıklı olmak lazım. önemli olan yediğimizden fazla atmak. gerçi ataklarda da organizasyon yok ki. bi' burak-selçuk ikilisi var bi' de arda turan var. gerçi onu da ben beğenmiyorum ama beğenenler fazla. iyi oyuncu olduğunu gösterir bu. neyse bu gece maçı alacaksak eğer 2-1 le alabiliriz. 1-0 hayal olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın