• 468
    google'a fenerden gidenler fiyatlarını yazın ve aynı haberin ne kadar çok sayıda yapıldığına bir bakın.

    haberin içeriği ise kolpadan ibaret.

    daniel guiza bir maçta attığı 2 golle hemen kahraman ilan edilmiş.
    halbuki getafe ligde 14.sırada ve takım gibi guiza da kötü performans gösteriyor. zaten, dip yapmış bir oyuncudan bahsediyoruz. sahaya çıkması bile iyidir.

    andre santos gollerine devam etti diyorlar.
    2 gol atmış şimdi bu herif. günümüzün modasına uyan bir oyuncu. sol bek görünümlü sol açık. yaptığı bindirmelerle kale önüne kadar gidiyor. gol atması normal. ancak oynatıldığı mevkide gol atmaktan ziyade savunmasına bakılır. o gol attığı maçta takımın yediği 3 golün 2'si andre santos'un kanadından gelişti. bu yöne hiç vurgu yapılmaması anormal.

    mamadou niang için haberde "7 milyon euro'ya ayrıldı, değeri şimdiden 10 milyon euro oldu" denmiş. yorum yapmaya gerek var mı bilmiyorum. katar'da forma giyen 32 yaşında bir oyuncuya 10 milyon euro değer biçmek neyin kafasıdır, iyi performans gösteriyor olabilir de bu adam fenerde de iyi değil miydi zaten?

    diego lugano taraftarın sevgilisi? hiç sanmıyorum. formayı kaptırdı. 2 maçtır yedek kulübesinde. aşırı sert oynadığı için ve yaptığı hatalardan ötürü eleştiriliyor. kendi de mutlu değil. işte buyrun.

    http://www.hurriyet.com.tr/...l/19194811.asp?top=1
    http://www.medyafaresi.com/...ye-geri-donuyor.html

    haberde bir de emmanuel emenike'nin performansından bahsediliyor ki onu fenerbahçe ile bağdaştırmak bana çok saçma geliyor. hazırlık maçında dahi oynamadı herif. transfer başarısı mıdır diye sorarsanız ona bir şey diyemem. düşmesi gündemde olan bir takımın 10 milyon euro'ya oyuncu satması başarıdır. diğer deyişle alanın aptallığıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın