• 4521
    bu sene uzun zamandır belki de eric gerets döneminden beri izleyemediğimiz bir takımı izliyoruz. takım müthiş motive olmuş durumda, her şey çok güzel görünüyor. ancak galatasaray ve fenerbahçe'nin bu sezon bütün maçlarını izleyen bir kişi olarak söylüyorum şu an ki kadroyla ne playofflarda ne de derbilerde fenerbahçeyi yenebileceğimizi düşünmüyorum.

    takımı ayakta tutan tek şey defansif başarı, bunu sağlayan da iki tane kilit isim var; ujfalusi ve melo. ofansif anlamda ise galatasaray herhangi bir anadolu takımı düzeyinde. hücum olarak gördüğüm tek güzel şey elmander ve onun hava toplarındaki inanılmaz hakimiyeti. her hava topu kendisinde, alamasa bile rakip takım defansını fena halde karıştırıyor. ama bunun yanında galatasarayın bu sezon hemen hemen hiç olgun bir atağı yok. selçuk geçen seneki performansının oldukça altında. kanatlar ise bana göre keita ve arda'dan sonra çok yetersiz. ofansif orta saha yetersiz bile değil, yok.

    fenerbahçe ise pozisyon yaratmada galatasaray'dan çok daha fazla etkili. alex ve emre bileğine son derece hakim. mehmet topuz hatta caner bile bu sene adam eksiltip pozisyon yaratan oyuncular.

    takım olmak denmiş ama unutmayalım fenerbahçe bizim yakaladığımız bu motivasyonu yıllar önce yakalamış bir takım. üstelik bu sene malum olaylardan dolayı motivasyonları katlanmış durumda.

    umarım içime hıncal uluç kaçmıştır, umarım yanılırım. işbu entry'yi seve seve dürüp götüme sokmaya razıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın