• 4512
    kaleci: muslera
    defans: eboue - semih kaya(?) - ujfalusi - (.......)
    ortasaha: melo - selçuk inan - (........)
    ön kanat: (.........) - (..........)
    forvet: elmander

    iyi yedekler: sercan, baros, engin baytar, hakan balta(?)
    yedekler: riera, kazım, sabri, ayhan, ufuk, çağlar, servet, gökhan zan, ceyhun gülselam
    siktiros: emre çolak, aydın.

    benim onbirimde bu takımda tam dört tane galatasaray kalitesinde adam eksik. açıklamak gerekirse, ben adam geçemeyen kanat sevmem arkadaş. amrabat gibi delecek kanat dediğin. keita gibi süzülecek. topu ayağına aldığında "lan bu adam geçemezki" dedirtmeyecek. ne yapacağı bilinmez bi halde bekletecek milyonlarca kişiyi. o yüzden riera ve kazım kesinlikle benim takımımın kanadı değil. he rotasyonda falan arada kullanırsın. sesim çıkmaz. onbir mi? dediğim kaliteli adamlar varsa ve sakat ve cezalı yoksa onbir göstermem.

    ortasahada bir de yaratıcı oyuncun olacak arkadaş. real madrid bile mesut özil ile oynuyor. yani klasik on numara tabirine çok yakın bir adam. atletico diego ile oynuyor. juve pirlo ile oynuyor. bizim neyimiz eksik. şu takımın en yaratıcı oyuncusu "bence" melo. o da inanılmaz zeki bir oyuncu olduğundan. yoksa top tekniği normal seviyede bi abimiz melo. rakipleri tekniğinden çok zekasıyla geçiyor. defansif ortasahan bu işi ne kadar üstlenebilir? verecen parasını alacan. rakip cezasahası çizgisini tavaf etmekten imanım gevriyor maçlarda. biri de araya bıraksın amk. tabi bu kanatlarla da ilgili bi durum ama. zeki bir ofasif ortasaha kanatlara ihtiyaç duymadan da yapabilir bu işi.

    bir de sol bek. hakan soru işareti orada. ne yapacağı belli olmuyor. o yüzden iyi bir yedek kategorisine soktum. son zamanlardaki oyununun kontenjanı o da.

    defansın ortasında semih de soru işareti. yani iyi yedek mi olsun onbir mi olsun emin olamadım. çok iyi performans gösterdi oynadığında ama iki maçtan peşin konuşmak istemiyorum. he oyuncuyu kazanmak pahasına yapacağı bir iki hatanın önemi olmaz. orası da öyle. o soru işaretini bu açıklamayı yapmak için koydum. son kararım: onbir.

    takıma kadro çıkarmayı sevmem. ama bu durumu gözardı edip kendi kadromu çıkaracak olsaydım böyle bir şey olurdu. dört net transfer istiyorum. ama önem sırasına göre sıralayacaksak,

    ön kanat:(x2)*****
    ofansif ortasaha: ****
    sağ bek: ***

    olur. hadi hayırlı tıraşlar.

    edit: kekeme spiker abim uyardı. hakana sağbek demişiz. düzelttik. sağolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın