resim
Ahmet Çakar
Görev:Eski Hakem
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 483
    96 yilinda chaban delmas’ta oynanan efsanevi bordeaux - ac milan macindaki gorevi sonrasinda ilginc bir anisi vardir.

    mac sonrasi lizarazu’lu, dugarry’li, zidane’li bordeaux tarih yazmis, baresi’li, desailly’li, vieira’li, maldini’li, baggio’lu, weah’li ac milan’i 2-0’in rovansinda 3-0 maglup ederek kupanin disina itmistir. macta takdir haklarinin buyuk bir cogunlugunu bordeaux lehine kullanan ahmet cakar, mactan sonra soyunma odasinda kan-ter icerisinde su arar. derken kapi calinir. iceri, vucut dili sanki ‘su kahve’ der gibi olan bir adam girer. ahmet cakar da “water, please” diyerek su istedigini belirtir.

    iceri giren adam sessizce disari cikar . birkac dakika sonra kapi tekrar calinir, iceri bir mihmandar girip “fransa basbakanimiz sizi tebrik etmek istiyor” deyip ahmet cakar’a musait olup olmadigini sorar. ahmet cakar da “tabii ki” yaniti verir.

    mihmandar kapiyi acar, iceri fransa basbakani alain juppe girer. ahmet cakar sasirir. cunku fransa basbakani, az once ahmet cakar'in gorevli sanip su istedigi adamdir.

    ahmet cakar az onceki yanlis anlama icin ozur diler ve yardimcilariyla birlikte tebrikleri kabul eder. alain juppe soyunma odasindan ayrilmadan cakar’a birlikte bir balik yemeyi teklif eder. cakar ise teklifi tesekkur edip kibarca reddeder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın