resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2097
    geçenlerde bir fatih terim tartışmasında blogunun linkini veren arkadaşın verdiği linke şeytana uyup tıkladım.

    öncelikle kimsenin futbola nasıl baktığı ilgili hiçbir sorunum yok. söylediğinin altını mantıklıca dolduruyorsan, başka bir pencereden bakabiliyorsan, söylediklerinde samimiysen, bilgini görgünü kattıysan kim ne diyebilir sana. katılırım katılmam ama hiç rahatsız olmam, niye olayım. benim derdim samimiyetsiz, farklı görünmek çabasında olan ve bu farklılığı başkalarını aşağılayarak, hor görerek sağlamaya çalışanlarla.

    bu arkadaş da vuracağı yeri iyi belirlemiş. terim’in egosu. zaten bu siktiğimin ego, ergen, mastürbasyon kelimeleri yasaklansa cümle kuramayacak hale geleceğiz yakında. neyse kısaca konu mourinho’nun egosuyla terim’in egosunun bir tutulamayacağı.

    seçilen resimlerden yazının mantıklı bir yere gitmeyeceği aşikar zaten. ilk resmimiz mourinho’nun çocuklarıyla bahçede top oynarkenki fotoğrafı. yazar burada mourinho’nun sosyal hayatından kesitler verip, ibret almamızı bekliyor. hayır ben anlamıyorum ki terim n’apmış. kızlarını 7 yaşında devlet parasız yatılıya gönderip orada mı unutmuş, 25 yaşına kadar kaşlarını aldırmalarına izin mi vermemiş, kızına talip olanlardan bonservis mi istemiş. ulan mis gibi gayet örnek aile hayatı var işte adamın.

    bununla da bitmiyor. mourinho’nun siyah takımları çektiği ve fotomodel misali verdiği pozlar süslüyor sayfasını. zannedersin fatih terim süheyl uygur’un şahane pazar’ı sunarken giydiği takımları giyiyor anasını satayım. sanırsın kurbağa desenli yeşil takım elbisesiyle hakeme ben böyle bir şey görmedim diyor. sonra eğitim seviyesine girip kısa bir paragrafla öyle böyle bir genelleme yapmıyor.

    neyse umarım seneye okulunu bitirirsin kardeşim. biliyorum alttan dersin var ama olur öyle. okulu bitirince yazdıklarına göre bambaşka bir adam olacaksın. ol tabi. siyaset de yazıyorsun, çok güzel. her ne kadar insanımız cahil, bazı şeylerin farkına varamıyoruz’dan başka şimdilik bir şey diyemiyorsun ama alttan dersleri verince o da olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın