• 1159
    26 ekim 2011 galatasaray gaziantepspor maçından sonra çıkıp galatasaray yönetiminden acilen bir şeyler yapmasını istiyorum. m.ali aydınlar göreve geldiğinden beri oynanan oyunlar bellidir. aydınlar'ın ve kulüpler birliğindeki bazı kulüp başkanların şike ile suçlanan kulüpleri ve başkanlarını kollamaları bir yana galatasaray'ı da bu kaos ortamına çekmeye çalışmaları art niyetlerini gösteriyor. baktılar olmayacak, baktılar galatasaray tertemiz, ne yaptılar ligde çelme takmaya çalıştılar.

    ilk önce play-off sistemi gibi saçma bir sistem getirdiler. şike ile suçlanan takımları ligde tuttular yayıncı kuruluş hatrına diyelim. uefa'ya resmen yalan söylediler, ama bu yine de aydınlar'ın fenerbahçesini kurtaramadı. şimdi daha da karışacak herşey, şike'den tutuklu olanlar eğer suçluysa hakettiği cezayı alacak ve o zaman bu takımları ligden düşürmek zorunda kalacaklar. marka değeri diye diye kendi kazdıkları çukura düşecekler.

    karabük, bursa, antalya ve antep maçındaki hakemlerin art niyetli olduğunu düşünüyorum. kurulmuş bir düzen var. fenerbahçe'nin kollandığı açıktır ve futbolun geleceğini fenerbahçe'nin düzenine göre yönetiyorlar.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın