resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2095
    hakemler konusunda susmasından nefret ediyorum.

    aykut kocaman denen sıfatsız bile hakemleri konuşacak yüzü olmadığı halde kendilerine yapılan en ufak hatada enginlere sığmayıp taşıyor. adamlar haftalardır ceza sahalarında elle oynuyorlar tık yok. konuşunca kendisine de bir bok olmuyor hala adam gibi adam diyorlar. gör bunları hoca.

    bu adam gibi adama(!) tamamen zıt örnek olarak şenol güneş'e bakıyoruz, o efendi adam bile canına tak edince hakemleri konuşuyor. psikolojik baskı yaratıyor. artık burak yılmaz kimi zaman kendini yere attığında trabzon penaltı kazanıyor. bunu da gör hoca.

    fatih terim'e burdan soruyorum, bu maçtan sonra da susacaksan ne zaman konuşacaksın? itibarın, mevkin sayesinde höt desen tırsıp kaçacak insanlar var karşında, bunlara karşı pasif durdukça daha da cesaretleniyorlar. ali dürüst konuştu evet, yetmez ama evet. ilk olarak senin coşman lazım. en çok senin emeğini yiyorlar. bu kokuşmuş ortamda bu efendi tavrını daha fazla sürdürmeni istemiyorum. dişini göstermedikçe biz hakemler tarafından çokca eziliriz. tren kaçmadan birşeyleri konuşmaya başla artık. rica ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın