resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2086
    'galatasaraylıyım' diyen bir insanda çok farklı yeri olması gereken insan. en azından bende öyle.

    şimdi sıralamayacağım ama bize yaşattığı o duyguları unutmak, onları silip terim'i eleştirmek hiç bir zamana gelmiyor içimden. elbette galatasaray'ımızın başarısıdır esas olan, ama onunla gelirse daha güzel olacakmış gibi hissediyorum. ismi lekelenmesin istiyorum. başımızdayken başarısız olsun istemiyorum, sonuçta imparatorumuz o. en güzel günlerimizin mimarı.

    ancak 2. terim dönemi gerçeği de var. bu yüzden ona inancını kaybetmiş ciddi bir kesim var şu an. 3. döneminin de 2'ye benzememesi için yazıyorum bunları.

    - gazın kaçmış gibi hocam. eski terim olsa bu geceki maçtan sonra ortalığı birbirine katardı. ve bir daha takımının doğranmasına izin vermezdi. maçtan çıkıp eve gelince bakayım hoca ne demiş diye ekran başına geçtiğimde ''bazen susmak en iyisi'' gibi bir açıklama duyunca çok şaşırdım. bu gece bize yapılanların cevabı bu olamaz. hele ki bu cevabı sen veriyorsan. ne yalan söyleyeyim düdüğünü astırırsın diye bile bekledim.

    - bunu sana hatırlatmak ironi gibi ama bu takım tek forvet olmuyor hocam çiftlemek lazım. skibbe'de de olmadı, rijkaard'da da. yakın geçmişteki şampiyonluklara bakıyorum 2006 da öyle, 2008 de. hep çift hatta bazen 3 forvetle sahadayız. bizim olayımız hücum hocam, hele ki küçük takımlara karşı çift forvet kaçınılmaz. sen de tek forvette ısrar edersen yine heba olacağız sanırım.

    - eboue'yi sağ açıkta deneme hocam. özellikle bir de solda riera, ileride de tek forvet elmander olunca senin hızlı oyun olayı da yalan oluyor, pres de.

    - selçuk ve melo gibi bir ikilimiz rahat hücum edelim diye var be hocam. rahat rahat yığalım oyunu. bugün melo ikinci yarı uzun süre tek başına toparladı defansı. yani yapar bu adamlar, 2'si yeter orta sahaya küçük maçlarda. dön hocam çift forvete sen, dön.

    - hücum varyasyonları çok zayıf. organize golü geçtim, organize olarak girdiğimiz 10 pozsiyon anca çıkar ilk 8 maçta. şu an önümüzdeki en büyük sıkıntı bu kanaatimce.

    - riera bizim oyuncumuz değil. culio 3'e çarpar bu adamı.

    - sol açıkta ve forvet arkasında oynayacak bir yıldız lazım. ne yap ne et onu aldır hocam devre arasında. boşver forveti.

    her şeye rağmen bil ki sana güvenen önemli bir kesim var hala. inanıyorum ki bu umutlarımızı boşa çıkarmayacaksın. yine güldüreceksin yüzümüzü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın