• 3437
    sayın arkadaşlarımın yazdıkları bazı şeylerde emin olduklarıma cevap vermek istiyorum. mimarla, istemediği bir estetiğe yönelik değişiklikle ilgili hukuki sürece girmek baya zarar getirir; kaybetme olasılığı çok yüksektir. brüt beton denilen şeye gelince de, beton dökülmüş halinin dış yüzeyi traşlanır pürüzsüz olmasa bile görünüşte pürüzsüzmüş gibi bir duruşu olur, üstüne tozumaz boya ve tercih edilirse şeffaf boya sürülür. bu dediklerim yapılırsa eminim ki çoğunuz seversiniz, en azından şu haline göre çok daha kaliteli bir görünüm elde edilir. ayrıca bu bahsettiğimiz işlemleride malesefe stadın tam kullanım hakkını almadan yapamayız.

    benim rahatsız olduğum birkaç konu var taktim ediyim. birincisi ben çatının malzemesinden baya rahatsızım zira ilk söylenen haliyle şeffaf olacağına çok alıştırmıştım kendimi. adnan polat'ın kafadan attığı gibi çatımız şeffaf olacak elektrik üretecek falan onlara inanmadım tabiki ama, kendime göre mantıklı olan yanları mevcut şeffaflığın. birincisi şeffaf malzemenin şuankinden çok daha hafif olacağı ve yapmak zorunda olduğumuz kapakların hesaplarını kolaylaştıracak olması. ikincisiki bana göre daha önemli, stad zemininin güneş ve hava alamama problemi büyük, şeffaf çatı güneş ışıgından gün içinde faydalanılmasına olanak tanır fakat hava almasıyla ilgili başka çözümler kesinlikle gereklidir. üçüncüsü ise karizmatik görünümü. bu bana göre herhangi bir sezon bitiminde başlanıp diğer sezon açılışına kadar yetiştirilebilecek bir değişimdir.
    ses sistemi, ışık yoğunluğu ve kalitesiyle ilgili, tuvaletlerin çalışmaması ile ilgili, turnikelerin kafasına göre takılması gibi, ledlerin adam gibi çalışmadığı gibi ve benim kesinlikle unuttugum buna benzer birsürü sey gibi eksiklerden veya bozukluklardan bahsetmiyorum. zira daha yeni yapılmış bir şey çalışmadığında, çalışıyormuş gibi teslim etme cüreti gösterenin kafasına o bozuk olan şeyi atardım ama hala ya sabır diyoruz.
    bizim ufak tefek harcamalarla değiştirebileceğimiz ve orayı tam bir mabede cevirebileceğimiz ortada. ünal başkan çok sağolsun taraftarın nabzını tutuyor ve isteklerimizi bence elinden geldiğince yapmaya çalışıyor fakat bunları biz daha çok zevk alalım ve bunun karşılığında ilgi gösterelim diye yapıyor. bizde bu isteklerimizin karşısında elimizden geldiğince maddi manevi desteğimizi sunmamız gerekiyor ve sıkıntılara yıllardır yaptığımız gibi bence kısa bir süre daha dayanmamız gerekiyor. çünkü şuan yapılan yaya yolu gibi elimizden geliryorsa parasını biz verip yaptırıyoruz. bunun karşılığnı verirsek başkan zaten herşeyi vermeye hazır. saygılar hepinize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın