resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2053
    bazen kafamızdaki belli kalıplara takılı kalıp, en ufak bir puan kaybında ilk olarak fatih terim'e saldırmak * istiyoruz. ama işin rengi öyle değil. bugün spor toto süper lig'de başarılı olmak isteniyorsa öncelikle sağlam bir yönetim ve yönetimin arkasında kapı gibi durduğu teknik direktör bulmak lazım. bugün fenerbahçe şike olaylarıyla uğraştığı halde ligde lider konumdaysa bunun en büyük nedeni, yönetimin aykut kocaman'ın arkasında kapı gibi durmasından kaynaklanmakta. bugün kayserispor şota'yı kovmadıysa, kayserispor yönetimi teknik direktörünün arkasında kapı gibi durduysa iki haftadır kayserispor'un oynadığı futbolu hepimiz biliyoruz. başkan ünal aysal'da fatih terim'in arkasında kapı gibi durmakta ve bu durum ligin ikinci yarısından itibaren gerçek etkisini gösterecek ve takım istikrara kavuşacak diye düşünüyorum.

    türk futbolcusu, teknik direktörünün sallantıda olduğunu, her an kapının önüne koyulacağını düşünürse, asla futbol oynamaz ve bir tekmede o vurur ve hocasının kovulmasına neden olur. bu durum acı ama gerçek bir durumdur. bu yüzden yönetimden ve taraftardan güç alan bir teknik direktörü yıkamayacağını anlayan futbolcu, eli mahkum bir şekilde hocasına boyun eğer ve idmanda adam gibi çalışır, maça full konsantre hazırlanır.

    işte bu yüzden fatih terim'e sorgusuz, sualsiz destek olmamız gerekmekte. bugün fatih hoca'yı arkasına teneke bağlayıp gönderelim, yarın ahmet gelir onu da 4 ayda sepetleriz, sonra mehmet gelir onu da 2 ayda sepetleriz. ama bu kafa yapısıyla ne florya'yı toparlarız, ne de galatasaray'da oynayan oyuncunun "böyle gelmiş böyle gider yahu bende kendimi kasmam, sallarım" düşüncesini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın