aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1600
    arkadaş susayım diyorum laf etmeyim daha fazla diyorum, sonuçta adamlar emek veriyorlar.

    22 ekim 2011 galatasaray ceyhan bld. kadın basketbol maçı'nda tam bir hayvanlık örneği göstermişlerdir.

    22 ekim 2011 galatasaray banvit basketbol maçı'nı ücretsiz izlemeye gelen çocuklu iki üç kadını burası bizim yerimiz siz bağırmıyorsunuz şuraya geçin diyerek -hem de küstah bir şekilde- yerinden kaldırmışlardır.

    lan o kadın ayda yılda bir çocuğuyla kalkmış gelmiş, kadın maçında da kalıp takımımı izleyeyim demiş. ulan sen ne hakla bağırmıyorsunuz "burası bizim, eee geç işte yana" dersin. maçın başında yukarından bağırıyordunuz 15 dk sonra aşağıya indiniz ya takım çok da ateşlendi sizin desteğinizle. siz o küçük kızın kalbini kırdınız ya ben de size ne deyim.

    5 tane adam isimlerini bilmiyorum birisi yukarıdan hakaret yağdırıyor "ön taraf bağırsanıza laaaan diye" öndeki 4 kişi de aşağıdan organize ediyor "hadi heop barabar" diye. sırf idnelik olmasın diye adamların arasına geçtim tezahüratlara katılayım dedim. eğer bunlar taraftarsa biz neyiz amk.

    sen takımı destekliyorum diye böyle terbiyesizlikler yaparsan o taraftar o maçlara "nah" gelir. kadın lan kadın, bırak otursun sen 2-3 basamak yukarından yırtın.

    bir de "heyya heyya heyya heyya ultraslan ultraslan" demiyorlar mı? o ne lan?

    edit not: bir de anlamadığım bu adamlar maç başladıktan 8-10 dk sonra salona girdiler ve çoğalmaya başladılar. umarım biletsiz giriş yapmamışlardır. temiz düşünmek lazım arada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın