• 4389
    "takım" olarak sıfırdan kurulmasına rağmen sahada her manada" takım" görüntüsü vermektedir.ofansta sıkıntıları mevcuttur.ancak savunma konusunda 3 yıldır elini kolunu sallayarak gol yiyen bir "takım"ın başarısını takdir etmek gerekir.

    deplasmanda yapılan puan kayıpları sezon başında birçok kişinin söylediği gibi muhtemeldir.çünkü ali sami yen'de taraftarı arkasına alıp tempoyu ayarlayabilen "takım"ımız deplasmanlarda tempo konusunda sıkıntı yaşamaktadır.özellikle atağa yönelik oyuncularımız kendilerinden bekleneni henüz verememektedir.ancak bu ligde savunma her zaman 1. plandadır.hücum konusu ufak takviyelerle çözülebilecek bir sorun diye düşünüyorum.bununda sebebini yaratıcı bir orta saha veya sol açık ile ofans anlamında oldukça fark edeceğimizi düşünüyorum.

    şahsen son senelerde sahada kıçını kaşımaktan futbola kafasını veremeyen oyunculardan,sahada kötü oyunda bile mücadele etme arzusunu gösteren oyunculara geçişimiz büyük artıdır bizim için.ancak eksikleri fatih hoca tespit edip takviyeleri yapacaktır.

    bu takım bir takımdır şu an için.bu çok büyük bir artıdır.zamanla iyiye gitmektedir,daha da gidecektir.devre arasında takviye olması da yüksek ihtimal gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın