resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2015
    imparatorlugunu sampiyon olarak degil de takima dort bes sezon ust duzey hizmet edebilecek futbolcular kazandirarak kanitlamasini bekledigim teknik direktor. en azindan bu dandik-bos sezonda bunu yapmak icin yeterli kredisi mevcut. peki terim'in kariyeri ve su andaki durusu bu konuda umut veriyor mu? sanmiyorum.
    turk futbol tarihinin gozbebekleri denizli ve terim hoca bizlere kac tane futbolcu hediye ettiler?
    denizli zamaninda oynamaya baslamisti arif erdem hakkini verelim. okan buruk da denizlinin 1991-92 sezonunda son bir iki mac sans bulmustu. sadece bu iki futbolcu geliyor aklima, iyi niyetli bakmaya calisiyorum. dahasi ne milli takimda, ne fener'de ne bjk'de yok denizli'nin kariyerinde.

    terim'in calistigi donemlerde piyasaya cikardigi onemli topcular ise umit davala, vedat inceefe, emre zavallisini da sayalim. baska var midir? ergun u de ekleyelim hadi, yabancilardan da capone, ilie, filipescu'yu da sayalim hadi. baska var mi?
    ikinci terim doneminde ise ne yerli ne yabanci ne altyapi hicbir katki yok.
    ikinici terim milli takim doneminde ise yeni bir futbolcu tanitti mi bize imparator? hayir.

    geldik ucuncu terim donemine takimimizda. iki sene sonra galatasaray'da oynayacagina inandigimiz kac adam var su anda? basarisiz olursak bu yil, temmuzda yeni takim mi yapacagiz yine; elmander, melo, riera, baros vs gider, birileri gelir, bi de oyle deneriz, bu mudur? denk gelir de maya tutarsa avrupa'nin krali oluruz, maya tutmazsa sil bastan.

    terim'in iki yil sonrasinin cimbom'u hakkinda bir plani yok. sadece sampiyon olmak istiyor, sonrasi da allah kerim.

    ama galatasaray taraftari ve unal aysal sampiyonluk degil daha fazlasini istiyor hakli olarak. guzel gunler galatasaray'i bekliyor ona zerre suphem yok. ama terimsiz gelecek o gunler sanki...

    son sansini son derece kotu kullanan teknik direktordur diyorum nacizane.
App Store'dan indirin Google Play'den alın