resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2009
    bugünkü oyuncu tercihlerinden dolayı öncelikle kendisini kutluyorum. kutlamamın sebebi ise formayı adaletli dağıtmasıydı. yok öyle yabancılar iyi ya da kötü sahaya çıkacak. burada riera formsuz diye eleştirenler aydın yılmaz üzerinden yine fatih terim'i eleştirmekte. arkadaşlar sol açık için başka bir alternatifimiz yok şu anda farkında değil misiniz?(culio meselesine hiç girmeyeceğim çünkü bir milyon kere açıklama yapıldı.)

    yine aynı adalet milan baros için geçerliydi. son haftalardaki formundan dolayı ilk 11'de şans verdi. sözlükte 16 ekim 2011 galatasaray bursaspor maçı'nda herkes milan baros'un formuna hayran kalmış ve bu adam niye oynamıyor diye inceden fatih hocaya laf sokmuştu.

    bence bugünkü kadronun tek sıkıntısı yaratıcı oyuncu sayısının neredeyse yok olmasıydı. belki bu durum yekta kurtuluş ile giderilebilirdi(zaten kısıtlı kadro içinde böyle bir oyuncu yok malesef) ama fatih terim emre çolak'ı oynatmayı bile düşünüp yektayı tercih etmediyse bir sıkıntı vardır diye düşünüyorum.

    arkadaşlar geçen sene ki kadroyu unutmayınız. fatih terim vasat bile denilemiyecek bir oyuncu grubunu şampiyonluk mücadelesi veren bir kadroya dönüştürdü. arkandayız fatih hoca!
App Store'dan indirin Google Play'den alın