resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2002
    kendisine saldırmak için pusuya yatmış sırtlanlara 21 ekim 2011 antalyaspor galatasaray maçı ile gün doğdurmuş hocamız. tabii bu kitle bir boku beğenmez. riera kötü rererörö olur yerine aydın'ı oynatır adam beğenilmez. kimi oynatacaktı adamım? sen söyle o üstün teknik taktik bilginle, florya oksijeninden eksik kalmamış beyninle kimi oynatıp nasıl değişiklik yapacağını. ama yok. bu kitleye mourinho yakışır. zaten bir o kaldı şu takıma getirilecek hoca. o adama da yedek kulubesinde aydın yılmaz'lı kadroyu teslim edersiniz, o adam da sizi ayar manyağı eder. allahtan fatih terim bu camianın evladı da böyle şeylere kalkışmıyor.

    gene bu sezonun başında en çok ağlaşan çakallar da bunlardı. vay florya'da düzen yok, vay yerli yabancı ayrımı var, vay takım kazanmayı unuttu yenilmeye alıştı. ulan şu saydıklarımdan hangisi daha kötüye evrildi? önce şuna bir cevap ver. bu takım top oynamıyor geyiği başladı sonra. açın bakın türkiye'de son iki sezondur hangi takımın maçı üst düzey geçmiş? bu ülkenin futbol yapısının bir etkisi olabilir mi bunda acaba bunu hiç düşündün mü? yaz mevsiminde hazırlık maçlarında avrupa takımlarının çanına ot tıkayan galatasaray'ım neden böyle kabız oynuyor diye bir kere sordun mu?

    ha ama yook. bu kitle fatih terim'den tiksinme peşindedir. aha milli takımdayken yediniz adamı. şimdi on kat fazla para alan guus hiddinkle bir sikim ileri gidebilmiş değiliz. argümanınız da şuydu. sadece gazla takım çalıştırıyor fatih terim diyordunuz. alın lan milli takım size, oğuz çetinli iki günlük idmana gelen hiddinkli milli takım.

    camia olarak kimseye hakkını veremiyoruz biz. nerede gereksiz adam varsa onun götünden ayrılmıyoruz. şu takımda ses edilmeyecek tek adam varsa o da fatih terimdir. önce başka yerlerden başlayın, ona sıra gelene kadar daha çok zaman var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın