• 1153
    ünal aysalın başkanlığına geçtiği andan itibaren aklıma gelen en büyük yanlışlığı türk telekom arena'da oynanacak olan maçlarımıza koydukları bilet fiyatlarıyla ilgilidir. ve bu öyle geçilip gidilecek bir yanlışlık değildir.

    stad allahı var çok güzel. akustik iyi, henüz üşümedim, estetik efsane, konfor güzel ama inanılmaz derecede caydırıcı ve korkutucu boyutta bir ulaşım problemi var. eğer aynı stad mecidiyeköyde olsaydı, kadıköyde veya beşiktaşta olsaydı o stadda yıllarca mağlubiyet görmeyebilirdik en az 5bin kişilik boşluğun oradan kaynaklandığını düşünüyorum.

    e zaten böyle caydırıcı bir sebep varken sen tutup en ucuz bilet fiyatını 40 tl yapıp da 600 liraya kadar çıkan biletleri satışa koyarsan iki tane kale arkası kombinelerle dolar sen de iki tribüne oynarsın. bazı yazar arkadaşlarımız "1. kategoriden gitmek isteyenler var galiba hmmfs" yazmış da kategorinin başındaki rakam önemli değil ama sen koca tribünün fiyatlarını 250'yle 600 arasında değiştirirsen o iki tribün de boş kalır sonra da çıkıp "taraftarımız çok rerörerö" demeye de hakkın olmaz.

    26bin kombine satılmış yanlış hatırlamıyorsam ve bu sezonun açılış maçı 35bine oynanmıştı.. bence taraftara isyan etmeden önce çuvaldızı kendisine batırsın bu yönetim. eyvallah ulaşıma çözüm bulmak kolay değil de 600 lirayı istemek için de adama bir şey sunman gerekir diye düşünüyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın