• 135
    lokomotifi galatasaray olan ülkenin futboludur. galatasaray'ın yerli oyuncu kalitesi hangi düzeyde ise türk milli takımının başarı seviyesi de oraya yakınsar.

    türk milli takımının son 3-4 yıldaki düşüşü için bu dönemde galatasaray'da oynayan yerli oyunculara bakmak yeterlidir. şimşekleri üzerime çekeceğimi, sözlüğün kutsal isimlerine dokunacağımı iyi bilmeme rağmen yazıyorum. bahsi geçen oyuncular aciliyetle galatasaray'dan da uzaklaştırılmalıdır.

    (bkz: sabri sarıoğlu)

    (bkz: hakan balta)

    (bkz: servet çetin)

    tek müspet oyuncu olarak da arda turan'ı gösterebiliriz. geri kalanı etkisiz elemandır. zaten milli takım şu an grup dördüncüsü değilse bunu öncelikle lejyonerlerine, sonra da arda'ya borçludur.

    sabri hakkında artık denecek hiç laf kalmadı. mevkisinde oynamadığını biz de biliyoruz ama beni alıp uzayda da oynatsalar 5 metre önümdeki adama, doğrusal bir hat dahilinde gidecek bir pas atabileceğimi düşünüyorum. bu kadar tekniksiz bir adam sırf koşuyor, tribünlere üçlü çektiriyor diye senelerdir bu takımda ya, anlamak çok zor. orta yapamayan, pas veremeyen, adam kaçıran, oyun okuyuşu olmayan adam koşuyor diye forma giyiyor.

    uyandırayım artık herkes koşuyor, bu bir, ikincisi o kadar süper koşuyorsa gitsin atletizm şubesine yazılsın. futbol bu, 250 gram bari teknik olması lazım bir insanda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın