• 143
    kağıt üstünde kolay bi maçtı. ankaragücü'nün durumu malum. oyunu değiştirecek bizi net zorlayacak oyuncuları yoktu. ama yine de şu deplasman fakirliğini üzerimizden atmamız açısından bizim için gereklilik değil zorunluluktu bu maç.

    oyuna gelince, 26 eylül 2011 galatasaray eskişehirspor maçında daha çok beğenmiştim takımın oyununu. belki bunda maçın zorluk faktörünün de etkisi vardır. bu maçta ise top kayıpları fazlaydı. daha farklı bir rakip olsa tehlikeler oluşturabilirdi. özellikle gökhan zan aksadı yine bu konuda. selçuk inan'ın yavaş oyununu engin baytar nefes nefese kalarak dengeledi. selçuk biraz daha aktif biraz daha seri oynamalı ayağında fazla bekletiyor topu, pozisyon kayboluyor. kuşkusuz riera da takımın en kötüsüydü. ne kadar bilmiyorum ama daha zamana ihtiyacı olduğu kesin. elmander yine çok koştu iyi mücadele etti, baros girer girmez yine yapacağını yaptı kazım çok iyiydi. muslera'ya çok fazla iş düşmedi 1-2 net kurtarışını hariç tutuyorum. onun açısından da 'clean sheet' olayı önemliydi.

    takımın tek tek bireysel performanslarından çok daha fazla birlikte hareket ettiğimizi gördüm ki en sevindirici nokta bu. yardımlaşmalar fazlalaşmış daha bir takım görüntüsü var. eksiklerimiz olduğu da bir gerçek her şey toz pembe değil şu anda. milli maçlarda sakat vermez bu yolda ilerlersek olacak gibi bu sezon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın