• 142
    uzun bir süreden beri iki maçı art arda bu kadar rahat geçirmemiştik sanırım. ankaragücü son yıllarda bize ters gelen bir deplasman olmuştu. dünkü maç beklediğimden çok daha rahat geçti. muslera'nın ters ayakta yakalanmasına rağmen çıkarttığı top geçen seneye göre çok şeyin değiştiğini/değişeceğini gösterdi. engin baytar inanılmaz işler yapmaya devam ediyor. top nerede olursa olsun orada melo bitiveriyor. selçuk da takıma iyice adapte olmaya başladı ancak oyununu biraz daha çabuklaştırması lazım. bazı pozisyonlarda çok fazla zaman harcıyor. zaten dünkü maçta da bu yüzden bir top kaptırdı ve ankaragücü kontraya çıktı. ilerleyen haftalarda bu sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum.

    dün akşamki maç sanırım bu sezon bizi götürecek ortasahanın kimlerden oluşacağını gördüğümüz maç oldu. eskişehir maçında iyi oynasa da engin baytar'ın yeri konusunda şüphelerim vardı ancak dünkü maçla birlikte zevkle izlenen bir ortasahaya kavuştuğumuzu gördüm.

    taraftara değinmeden geçmek olmaz. yapılan tüm pisliğe rağmen, bütün maç boyunca bir dakika susmadılar.

    kısacası dün akşamki maç ilerisi için her anlamda çok yüreklendirici oldu. yenilmez armada'dan gelen haberde keyfi 10'a katladı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın