• 138
    galatasaray'ımızın zorlanmadan kazandığı maçtır. ilk gol olmasaydı ne olurdu bilemiyorum ama maç öncesinde tahmin ettiğim ağır elmander'in ileride yalnız kalması durumu 2-0 dan sonra uzunca bir süre gerçekleşti. riera henüz hazır değil bu açık. bu nedenle maç öncesi düşündüğüm baskılı iç sahavari oyunumuzu ortaya koyamadık ve yine 2. yarı aynı ağır oyun ve yapılamayan kontrataklar vardı...yine söylüyorum elmander eğer target man tarzı bir santrfor * oynayacaksa geriden daha fazla destek alması gerekiyor, bir başka dikkatimi çeken özelliği de 1.90 boyuna rağmen hava toplarında çok da etkili olmaması. sanırım zamanlama hatası var biraz.

    kazım çok iyiydi ama o hareketi sonrası kırmızı kart görse herhalde trajikomedi olurdu. 86. dakikada olmadık bir pozisyonda sarı kart görüp elini havaya dikip kırmızıyla atılmanın başka açıklaması olabilir mi?

    sonuç olarak ligin en zayıf takımlarından birine karşı alınmış ta olsa deplasmanda 3 puanı 3 golle almamız sevindirici. geçen haftadan devam eden başarılı pres ve takım savunması bu maçta da devam etti.
    yalnız maçı önde götürdüğümüz zamanlarda hücumda ve kontrataklarda isteksiz ve ağırız biraz,sanki topu kaleye vurmamak için uğraşıyoruz gibi geliyor bu durum biraz can sıkıcı...

    engin yine beklediğim gibi maçın patlayan adamıydı, bana göre şu an orta sahamızın en kilit adamıdır. çünkü sistemdeki rolü beklenmedik işler yapan karma ve serbest bir oyuncu tipi, üstelik oyunu her iki yönüyle hakkını vererek oynuyor. orta üçlü gerçekten çok iyi oldu.
    defansta muslera ve ujfalusi çok güven veriyor ama gökhan zan için maalesef aynı şeyi söylemek imkansız, ayağına topu her aldığında birine verene kadar insanı tedirgin ediyor sürekli.
    selçuk-melo ikilisi için söylenecek birşey yok gün geçtikçe daha iyi olacaklar. bu maçta selçuk'u özellikle hücuma daha çok destek veren ve gol bölgesinde daha istekli gördüm. sık sık elmanderin yanına koşular yaptı. yapması gerekenleri fazlasıyla yaptı bana göre. gönül isterdi ki trabzon'dan burak yılmaz'ı da alalım ama o kadarı artık trabzon'a çok ayıp olurdu herhalde...*

    her geçen gün daha iyi olacağımızı düşünüyor ve milli takım maçlarından en az hasarla dönmemizi diliyorum. yıllar sonra kadroda sakat oyuncu olmaması özlediğimiz birşey...
App Store'dan indirin Google Play'den alın