• 65
    lincoln sahadan çıkarken kaptan'a fırça çekmiş. beni neden çıkartıyorsun diye çıkışmış. biz de gördük çıkarken yaptığı el kol hareketlerini. galatasaray, 10 kişi kaldı amma velakin medyanın isteğinin yerine getiremedi. yenilmedik maalesef, üstelik mart'ın son günlerinde avrupa kupası maçı oynuyoruz. üstelik kucağımıza da oturtmuşuz, çarşambayı bekliyoruz.

    medyamız ne yapsın kudurmasında. lincoln'e taktılar, başta bizim futbolcularımız olmak üzere saldırdılar. atılmalı, kovulmalı, bülent'e bağırdı çağırdı. bülent'i dolduruşa getirmek lazımdı. büyük kaptan'dı dolduruşa gelmez sanıyordum. şimdi kadroları okudular. lincoln yedek, cezayı kesmiş kaptan. biz boşuna uğraşıyoruz, kaptan'dan hoca moca olmaz.

    sen kalk almanya'da top oynamış lincoln'ü, alman'lara cezayı kesmek için pozisyon kovalıyorken, üstelik atılan gol de en büyük paya sahipken, ve üstelik bidon 2 nonda dururken lincoln'ü çıkartırsan ne yapacaktı adam. büyük futbolcu çıkarken sakin olabilirmi. fatih terim hagi'ye laf geçirebiliyormuydu. niye geçirsin aptalmı ki hagi'ye dalaşsın. o hagi'ki yıllarca terim'i sırtında taşıdı işte gördük.

    bülent kaptan aklı sıra, hocalık gösterisi yapmış. takımın yarısı sakatken, oyun kurucuyu hem de en formda iken yedek soyundurmuş, para ceza kestirmiş. kimiz cezalandırdın ki kaptan. sanki lincoln özel bir husumet yüzünden bülent'le tartıştı. bizde bu iş böyledir işte, biz garip çingeneyiz nemize gerek gümüş zurna. burası asker ocağımı kardeşim, dünkü hocaya bak, lincoln'ün yerine mehmet güven'le başlıyor. gözümden düştü sonuç ne olursa olsun, bülent korkmaz'a sitemlerim var.
    gecen yıl koskoca zico, uğur boral'ı oyundan çıkardığında, aynı hareketleri yapan futbolcusuna maçı bırakıp neden çıkardığını 2 dakika anlatmış uğur boral elini sıkmıştı. sen ne oluyorsun ki be kaptan daha. neden çıkardığını izah ettinmi peki. bu kadar aşağılayarakmı büyük futbolcu oyundan çıkarılır. bakmadı bile gözünün içine.

    adım bu sütunlarda gamlı baykuş. bir kere daha kehanette bulunuyorum, kaprisli, havalı, patronluk taslayan, yıldız futbolcu tanımayan, aklı sıra güç gösterisi gösteren ve lincoln'ü ıslah eden bülent korkmaz seneye bu takımın başında maça falan çıkamaz. kendisi kaybolup gitti, o zaman galatasaray onun için hiç önemli değildi, ona kalsa 40 yaşına kadar oynayacaktı. gitti gençlerbirliği maçında maymunluk yaptı bize.

    kendisini denizli hoca avrupa kupası maçında ilk 11 koymuştu. bu kadar stoper yok takımda semih kaya'yı beklerken, mehmet güven'i görüyoruz. maçtan önce kimsenin moralini bozmayayım ama bu maçtan daha doğrusu bu hoca'dan umudumu kestim. vah galatasaray vah. medya golü attı daha maça başlamadan, en az 2 gol atamazsak kesin yeniliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın