2011-12 Türkiye Süper Lig 4.Hafta Maçı
20:00 Ali Sami Yen Arena
2 - 0
  • 208
    ilk gole kadar istediğimiz oyunu göremediğimiz, ancak golden sonra "olacak lan bu iş" dediğim maçtır. orta sahada pres yaptığımız zaman ne kadar çok şeyin değiştiğini görmemize sebep olmuştur. savunmada yine hata yapsak da gol yemememiz büyük başarı bence. geldikleri birkaç gol olabilecek pozisyon son saniye hamleleriyle savuşturuldu. burada tabi ki en çok dikkat çeken ikili tomas ujfalusi ve felipe melo oldu. geldiklerinde "bu ne yeaa, kazıklandık" dediğimiz iki adam bize bu ligin üstünde bir yerlerde olduklarını gösterdiler. melo sadece ortasahayı domine etmekle kalmadı, defansta da birkaç tane önemli pozisyonu önledi.

    güzel bir galibiyet gecesi yaşasak da takımın tam oturmadığı da çok açık. fatih terim elmander'den kesinlikle vazgeçmemeli ancak bu tek forvet ısrarı nedir arkadaş, gelsin de bi izah etsin bize ya. elmander yanında bir tane adamla bu ligin tozunu atar bu çok belli. sabri çok bodozlama oynuyor. çok net pozisyon olabilecek iki-üç pozisyonu gözünün yaşına bakmadan harcadı. tamam hırslı felan ama biraz da mantık be kardeşim. ayrıca o ortaları rakibin göbeğine yapmaktan vazgeçmesini temenni ediyorum.

    dün akşam takımın en kötüsü bariz bir şekilde kazım kazım'dı. topu ayağında eze eze haşat etti bütün maç. çok sonradan biraz toparladı ama bu sene sağ kanatta sıkıntı çekeceğimiz çok net. selçuk inan yine oyununu oynadı. top kaybetme oranının çok çok düşük olması bana güven veriyor açıkçası. ayağı düzgün, akıllı, pas trafiğinde yarı yolda bırakmıyor ya varsın ağır olsun. riera da ilerleyen haftalarda çok can yakacak ama biraz zaman lazım.

    şimdi sırada bir almamız gereken bir deplasman maçı var. önümüzdeki hafta bu sıkıntının da biteceğini düşünüyorum.

    uzun süredir nevizade geceleri'ni bu kadar erken söyleyememiştik, gönül rahatlığıyla bitirdiğimiz maç olmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın