• 4269
    en büyük sorunu geriden top çıkarıp oyun kuramamaktır. futbol genel anlamda topa vuran herkesle oynanabilir ama iyi futbol kaleci de dahil olmak üzere top sürebilen, pas atabilen yetenekli adamlarla oynanır. şimdi bu tanım üstünden galatasaray futbol takımı için konuşalım. defansında gökhan, servet ve hakan üçlüsü neredeyse her maç oynuyor ve bu 3 oyuncunun oynadığı hiçbir maçta galatasaray geriden oyun kuramaz ayağa paslarla ileri çıkamaz bir de bunlara sabri'yi ekleyebiliriz tabi.

    nihayetinde siz ileri ucunuzu ne kadar çok kaliteli, yıldız oyuncuyla doldurursanız doldurun geride oynattığınız adamlar gökhan, servet, hakan olduğu sürece neden bu takım bu kadar yatırıma hala iyi futbol oynayamıyor diye düşünürsünüz. anlamadığım noktaysa senelerdir biz taraftar olarak bu gerçekleri görürken takımımızın başına gelen teknik direktörlerin bunu göremeyişi. senelerdir takımımızda ileri ucun değiştiğini, trasnferlerin devamlı o noktalara yapıldığını görüyoruz sanki ileriyi düzeltsek tüm sorunlar hallolacakmış gibi.

    dediğim gibi galatasaray futbol takımından üzülerek söylüyorum bu sene de ümidimi kestim. ne zamanki futbolu ayağına hakim ve aynı zamanda kafasıyla oynayabilen 11 futbolcumuz olur sahada o zaman çıkar bu sene kesin şampiyonuz derim ama şu durumda üzülerek söylyorum ilk 4'ün gireceği play off'a kalmamız benim için sürpriz olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın