• 103
    kısa bir gaziantepspor analizi:
    --------------------------------------

    bu seneki maçlarının çoğunu izledim. şu anki görünümleri yabancılarından verim alamayan takım hürriyetindeler. kalecisinden-ileri oyuncusuna kadar formsuzlar. ilk başta legia varsova maçında kötü sinyal verdiler, basında ve antepden gelen yorum şuydu "klasik türk takımlarının yaşadığı sıkıntı duydu antep, avrupada deneyimi yok" denilip olayı kapatmıştı. lakin ligler başlamış ve takke düşmüştü. o hırsılı antep takımını bekleyenler yerine uyuşuk, yavaş,temposuz, pas atayım mı atmayayım diye düşünen futbolcu topluluğuna dönüşen futbolcu topluluğunu buldu.

    ne wagner,ne popov, nede sosa sorumluluk üstlenip takımı ateşliyecek, ileriye taşıyacak ne pozisyon rolündeler nede o düşüncede. üzerlerinde ölü toprağı var. yanlız bu formsuzluklarını sadece oyunculara suclamakta yetersiz, teknik ekipde bu işin içinde.

    teknik ekibin bu senekei yabancı transferleri de çok ilginç gilles binya ve arafat djako. bu 2 oyuncuda şu an yedek kulübesinde. benim bildiğim, yabancı oyuncu transfer ediliyorsa ilk 11 içindir, yedek kulübesi için değil. tolunay hoca bu oyuncuları 2 yarılarda şans veriyor. lakin bu oyuncularda çözümü sağlayamıyor.

    belki erken bir düşünce ama, şu anki görünümleri gecen seneki yabancı oyuncularından verim alamayan bursaspor'u andırıyor. hoca değişimide çare olacağı benzemiyor. görünen çözüm gecen seneki oyun düzenini değiştirip, sistem değişikliğine gitmek, yada oyunculara pabucun pahalı olduğunu hatırlatmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın