2011-12 Türkiye Süper Lig 4.Hafta Maçı
20:00 Ali Sami Yen Arena
2 - 0
  • 65
    karabük maçında 10 kişi kalmamıza kadarki zaman sürecinde kullandığımız taktik 4-4-2 ile sahaya çıkmamız gereken maçtır.
    öyleki o 14 dakikada 3 kere karşı karşıya pozisyon bulduk.(bknz. 4-2-3-1 ile samsun maçında 90 dk. karşı karşıya pozisyon bulamamak!)
    sercan, elmander ikilisi ile maça başladığımızda etkili olabileceğimizi düşünüyorum.zira eskişehir'in başında hücum futbolu seven skibbe var.
    sol beklerindeki 34'lük brezilyalı dede sık sık bindirmeler yapacağı için sağ beke daha hızlı olarak düşündüğüm sabri düşünülmeli.
    dede dışında forvet hatları dudak uçuklatacak türden.4-3-3 taktiğinde ileri üçlü kris boyd, mehmet yıldız ve kamara.onun dışında göze batan oyuncu yok.
    bu forvet oyuncuları etkili ama hiçbiri bir ibb'deki webo kadar fiziki açıdan güçlü ve hızlı değil.bu sebeple iyileşmiş olursa servet ve ujfaulisi ikilisi defansta yavaş kalmaz.
    son olarak ise elalemin hatunları seyirci cezalı(!) maçta 40.000 taraftar toplarken bu maçta 35.000'den fazla taraftarın ilgi göstermesini beklemekteyim (bknz. samsunspor maçı.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın