• 4250
    21 eylül karabükspor galatasaray maçından sonra istanbula onlar önde biz arkada döndük. bolu yakınlarında mola verildiğinde otobüsten sadece yabancılar indi. yerlilerden ise gökhan zan ve engin baytar dışında inen olmadı. sercan yıldırım baya moralsizdi. onun dışında selçuk inan, sabri sarıoğluve hakan balta otobüste muhabbet ediyorlardı.

    benim ilgimi çeken felipe melo'nun moralsizliğiydi. kaybedilen puandan olsa gerek düye düşündüm. sadece tesisin market kısmında biraz vakit geçirdi sonra otobüse döndü.

    fernando muslera'nın ayağı iyi değildi. sorduğumda ise yarın belli olacak dedi. yürümekte zorlanıyordu. ama inanılmaz pozistif ve sevecen bir çocuk. sorularıma cevap verdi, kısa kesmedi ve her soruya gülerek cevap verdi.

    eboue ise kendisine selam veren herkese "aleyküm selam" merhaba veya "hi" diyenlere ise "selamün aleyküm" diye karşılık verdi.

    hasan şaş ıslak puro içiyor sevgili yazarlar.. canınız sağolsun dediğimde "düzelicez, takım yeni ve üstelik 10 kişi kaldık. az daha sabredin" dedi.

    kısacası takımda beraberliğe bile üzülen oyuncular var. bu nedenle ben bu btakımdan daha çok umutlu olmaya başladım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın