2011-12 Türkiye Süper Lig 4.Hafta Maçı
20:00 Ali Sami Yen Arena
2 - 0
  • 55
    3-4 yıldır çektiğimiz sıkıntıyı bu maçta da çekeceğimiz kesin. nedir o? rahat maç olmayacak.

    evet kesinlikle rahat maç olmayacak. bugün ikinci ligin herhangi güçlü bir takımı gelse onu da kolay yenemeyiz. böyle garip bir hal aldı takım. kazanma alışkanlığı gitti. kendine güveni yok. açıkcası taraftarın da takıma inanılmaz bir güveni yok. ve bunun için de kimse taraftarı suçlayamaz aslında.

    kaç gol atarız ama yine kesin en az 1 gol yeriz. ya savunma arkasına attıkları bir toptan gol yeriz ya da bir futbolcu topu alır 30 metre sürer, o boşlukta kimse ona basmaz, o sırada bizim defansta 5 kişi tam ceza sahası çizgisi önünde hazır kıta bekler, adam vurur gol olur.

    ben yine bu maç için öyle müthiş bir futbol ya da farklı bir skor beklemiyorum. elbette öyle olmasını isterim ama beklentimi düşük tutup 1-0 olsun bizim olsun diyorum. çünkü bizim rahat maç seyretmemiz için takımın kaç farkla yendiğinden ziyade art arda alacağı maçlar önem taşıyor. şu takım şöyle 5-6 maç üst üste maç kazansın hem kendine güveni gelecek hem rakip çekinecek. ulan artık hiçbir takım bizden korkmuyor. önceden galatasaray formasını görür görmez rakip bi geri çekilirdi. şimdi en az bizim kadar atak oynuyorlar.

    aman aslanlar, hadi kazanın şu maçı da rahat bir nefes alalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın