• 4243
    kadrosu büyük ölçüde revize edilmesine edilmiştir ancak orta sahada bırak derinliği doğru dürüst top taşıyan ve oyunu kuran bir oyuncu bile yok malesef. halbuki sezon başında 28 temmuz 2011 galatasaray liverpool maçında selçuk bu pozisyonu oynar diye düşünmüştüm, oyunu okadar güzel kurdu okadar güzel yönlendirdi ki taraftarla birlikte sanırım fatih hocayı ve yönetimi de aldatmış oldu. son üç maç görüldüki selçuk cidden çok iyi bir orta saha oyuncusu ama o mevkide sürekli sıkışıp kalıyor. onu rahatlatıcak bir formül üretmek gerekiyor. engin baytar oraya monte edilir mi, edilirse nekadar verim alabiliriz şu anda bunu kestirmek güç.

    bu arada hakkını yemeyelim, geçen seneye nazaran orta sahamız evrim geçirmiştir, doğrudur ancak düşündüğüm zaman melo cezalı olsa yerine ceyhun oynar diyorum, selçuğa birşey olsa yerine yine ceyhun oynar diyorum, hatta ceyhun direk servetin yerine oynar diyorum, sonra ceyhuna birşey olsa ne olur cevabını bulmak istemiyorum.* 7 ayda oynayacağımız 40 küsür maç için orta saha derinliğimiz hala yetersiz.

    artık takımın içi geçen senelerde nasıl boşaltıldıysa okadar adam geldi buna rağmen hedeflenen başarılar için ciddi eksikliklerimiz var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın