• 3248
    bir inşaat mühendisi gözüyle bakıyorum, mühendisliği üst düzeyde olan stat. mimar bir insan ya da estetik kaygıları olan bir insan, onlarca negatif yorum getirebilir. keza ben de getirebilirim. ama bizim orda görmemiz gereken şey, mimarlığı ya da mühendisliği değil de başka bir şey değil midir? tabi ki neden bahsettiğimi biliyorsunuz, ruh!

    statta maç izleyenler için söylüyorum, dış kapıdan girdikten sonra holden geçip yavaşça tribünleri ve daha sonra sahayı gördüğünüzde, etkilenmediniz mi?
    ya da gol sevincini neredeyse oyuncularımızla birlikte kutlamanın yakınlığı sizi cezbetmedi mi? peki, 20 kişi bağırsanız bile tüm statta kademeli bir ses etkisi bırakmak hiç mi önemli değil? dünyanın dört bir yanından gelmiş kariyerli oyuncuların, o sahaya tribünler doluyken çıktıklarında gözlerinde ki heycanı ve şaşkınlığı görmediniz mi? ya da rakip oyuncuların korkusunu?

    arena bizim yeni mabedimiz. ona biz ruh katacağız ve onu biz geliştireceğiz. orada yaşayacağımız ilk şampiyonlukta, o statta yaşanacak atmosferi siz şimdiden hayal etmiyor olabilirsiniz, ama ben ediyorum. ve orada olacağım!
App Store'dan indirin Google Play'den alın