resim
Ahmet Çakar
Görev:Eski Hakem
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 451
    ahmet çakar satılıktır. satılmıştır. fenerbahçe yönetimi tarafından satın alınmıştır.
    şike olaylarıyla karizması eksilerin altına kadar düşen fenerbahçe yönetimi tarafından satın alınan insandır.

    3 temmuzdan bu yana rezil kepaze olan fenerbahçe öncelikle bu işten kurtulmak için para harcayacaktı. tahkim kuruluna, etik kuruluna para yedirecekti herşey yolunda gidiyordu. tüm mamalamaları yaptılar, tüm delikleri tıkadılar ama umdukları gibi olmadı. uefa geldi 1 günde tüm planlarını alt üst etti... 1 hafta afalladılar ne yapacaklarını bilemediler ve uzun vadede zaman kazanmak için cas'a başvuru yaptılar. önümüzdeki günlerde ellerine hiç bir şey geçmeyeceğini de çok iyi bildikleri için kurunun yanında yaşı da yakmaya çalışmaktadırlar şuanda. evet fenerbahçeye çok daha ağır yaptırımlar uygulanacak bunu hem şenez erzik hem de dünyada futbolun patronu olan platini'den duyduk. neyse konuya dönelim.

    bu "kurunun yanında yaşı da yakalım" bir diğer adıyla "galatasaray'ı karalama" kampanyası için spor camiasında sesi gür, reytingi yüksek bir yorumcu aradılar. ilk aday muhtemelen erman toroğluydu. ancak toroğlu bunu kabul etmedi ya da aziz zaten işten kovdurduğu için teklif bile yapamadılar. geriye tek seçenek ahmet çakar kaldı ve onu satın aldılar. yapar mısın dediler? yüzlerine baktı. tarlaları yeşillendirdiler; çakar atladı.

    ahmet çakar satılmıştır nerden mi biliyorum?
    ahmet çakar kadar gündem olmak isteyen, sürekli kendini göstermek isteyen, bir şey oldum havasına giren, anlamsız, gereksiz yere bağırıp çağıran bir adam eğer böyle bir şeyi gerçekten biliyorsa neden bugüne kadar sustu?

    neden 10 senedir medyanın içinde olmasına rağmen bir kere bile konuşmadı? neden mi? çünkü böyle bir şey yok.
    kanıtla dendiğinde nasıl kıvırtacak? "rüşvetin belgesimi olur deyyus" diyerek.

    hatta şuna da dikkat edin. ahmet çakar 2 aydır bu açıklamayı yapabilirdi neden şimdi yaptı? neden 4 temmuzda galatasaray da şu maçta şike yapmıştı ben biliyorum demedi? çünkü daha yeni satın alındı. parası yeni verildi eline.

    ahmet çakar satılık bir insandır.
    lütfen bu mesajı tüm galatasaray taraftarlarına duyuralım ki herkes ne olduğunu anlasın...

    frekanss07
App Store'dan indirin Google Play'den alın