• 158
    ciddi anlamda "football manager" oynamaya çalışan teknik adama sahip futbol takımı. aslında rüya gibi geliyordu son 2 senedir bilgisayar oyunlarında arsenla'i almak, çünkü gerçekten, ertem şener'in deyimiyle "çoluk çocukla dünyaya meydan okuyor"duk.

    ama kazın ayağı kırıldı, yetiştirdiği her sağlam genci, bir de ederinin çok altında fiyatlara satar hale geldi wenger. arsenal vizyon değil misyon takımı halini aldı bu şekilde.

    düşük yaş ortalamasında takım oluşturmanın amacı gelecekte bu futbolcuları satarak kasa doldurmak değil, o oyunculara uzun süre beraber oynama şansı vererek gelecekte büyük başarılar yakalamaktır.

    barcelona'nın da 2 sene önce yaş ortalaması bir hayli düşüktü, bugün yaş ortalamaları sorgulanacak bir ayrıntı olmaktan çok uzak, çünkü adamlar o sorgulamanın yapılmasına fırsat vermeyecek kadar çok pas yapıyorlar.

    bahsi geçen bu iki takımın 2 sene önce şampiyonlar ligi finalinde karşılaştığını düşününce olay daha dramatikleşiyor - krampon.com'dan bir latifeyle sonlandıralım;

    -"manchester maçının 8-2'lik skoru sonrası moralleri bozulan arsenal'li futbolcuları yönetim, moral vermek amacıyla topluca luna park'a götürdü..."

    haklılık payı yok mu? bir hayli var sanki... *
App Store'dan indirin Google Play'den alın