2011-12 Hazırlık Maçı
23:30 Santiago Bernabeu
2 - 1
  • 83
    galatasarayımız'ın barnebeu çimlerine 2. kez çıkacağı karşılaşmadır. ilki hepimizin malumu sampiyonlar ligi 2000 2001 sezonu çeyrek final eşleşmesinde oynanmıştı. sanırım spor toto süper lig'in başlangıcından önce oynayacağımız son hazırlık karşılaşması olacak. bu açıdan takımın son durumunu görme fırsatımız var fakat halen konuşulduğu üzere transfer edilecek oyuncuyu/oyuncuları ilk kez resmi maçlarda izleyeceğiz.

    santiago barnebeu kupası, hiç şüphesiz dostluk maçı altında oynansa da real madrid için önemi büyük olan bir kupa. 1979 yılından beri düzenlenen santiago barnebu kupası'nı 21 kez kazanmış durumdalar. turnuvanın 4 takımlı olarak düzenlendiği 1979-1985 arasında da 79 ve 82 yıllarında finale çıkamamışlardır. özetle madrid'in yedek ağırlıklı, tırt bir kadroyla çıkmasını beklemek veya maça asılmayacaklarını düşünmek gerçek dışı kalıyor. karşımızda en az barcelona karşısındaki kadar istekli bir real görebiliriz. grande en iyisini bilir tabii fakat ondan ricam lütfen balta yedek soyunsun, mümkünse oyuna dahi girmesin, aman diyeyim.

    maçın saatine söyleyecek söz yok. iftardan sonra maça kadar uyku ihtiyacımı gidermezsem ilk yarı sonunda uyuya kalabilirim. ayrıca hazırlık maçlarının şifreli kanaldan yayınlanmasına yönelik olan sitemimi bir kez daha buradan belirtiyor ve protesto ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın