• 100
    şu sıralar dünya ikinciliği sanki hiç yaşamamış gibi bir görüntü çizen basketbol takımımız. biraz şansımızla yarı final görüp olimpiyatlara katılırız diye düşünüyordum, lakin yavaştan ben de endişe duymaya başladım. 24-25 ağustos'ta oynanacak adidas istanbul cup 2011 turnuvası iyi bir referans olup olimpiyatlara katılma düşüncesini tekrar yaratır mı bu bünyede göreceğiz.

    sazı ele alacak isimleri zorlasanız 2-3 isim zaten. ersan ilyasova ilk isim sonrasında ömer onan ve emir preldzic. ama ne ömer ne de emir 15+ ortalama yakalayacak isimler değil. cenk akyol en uygun isim ama o da malum devamlılığı yok. düzen olmazsa bu takımda herkes bir şekilde katkı vermez ise olmaz. güvenebileceğimiz şimdi şu atar bizi kaos ortamından çıkarır diyeceğimiz bir isim yok.

    uzun rotasyonunda dünyanın en iyi kadrolarından biriyiz. belki de abd'den sonra 2.ülke bizizdir. ama şu sg sıkıntısı olacak iş değil. eskiden harun erdenay, ibrahim kutluay, ufuk sarıca ve levent topsakal vardı. hangisini oynatacağımızı şaşırırdık. serkan erdoğan'dan sonra sıkıntı yaşıyoruz.

    keşke kerem gönlüm olsaydı kadroda diyorum. 4 numarada savunma için en ideal isimdi. elde bulunan oyuncular savunmayı nereye kadar yapacaklar tam bir muamma.

    hücumda sıkıntımız olduğu apaçık. kerem tunçeri formsuz gibi, ender arslan saatli bomba*, doğuş balbay iyi gözüküyor ama oyun kuruculuğuyla değil savunmasıyla ön planda. kendini biraz geliştirmesi lazım, özellikle hücum konusunda. içeri katederken bocalıyor, ne yapacağını şaşırıyor. takımı sırtlayacak olan hidayet türkoğlu, ersan ilyasova etkili değil. uzunlarımız sakatlıktan yeni çıktı. eldekilerden oğuz savaş hariç diğerlerinin maç eksikleri var. sorun çok ama yine de umudum var.

    hazırlık maçlarında kötüyüz, turnuvada iyiyiz geyiğini de yapmak istemiyorum. umarım takımımız yanıltır beni şampiyonada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın