• 490
    fenerbahçe cumhuriyeti'nin ilan edilmesi ile sonuçlanmıştır.

    geçenlerde bir arkadaş taa 93 yılındaki manu maçını çevirdiğimizde, şike yaptığımızın, hakeme para verdiğimizin ispatlandığını söyledi. ispatı getir dedim, eveleyip geveleyip gitti.

    işte çok acı ama gerçek, biz böyle taraftarlarla bu ülkede futbolu seviyoruz. başkasının başarılarına bok atarak, kendilerini temize çıkarabileceğini sananlarla.

    bu soruşturmanın sonunda ne olur bilmem. ama benden, bizden bir şeyler gittiği kesin. futbola olan sevgimi kirlettiler, karar merciilerinize olan inancımı da. benim derdim fenerbahçe ceza alsın bile değildi aslında, ama tiyatroları gördükçe tiksindim, tiksindim ve tiksindim.

    ve çok acıdır ki biliyorum, bu işin içinde büyük kulüp olmasaydı, anadolu kulüpleri 2.ligi boylamıştı. ne yalan söyleyeyim, ben galatasaray'ı da kolay kolay düşürebileceklerini sanmam aynı durumda, hani medya, kamuoyu daha farklı işlerdi orası kesin ama bizi de kolay kolay düşüremezlerdi, beşiktaş'ı da, tabii ki fenerbahçe kadar zorlanmayacakları kesin.

    dünya güçlülerin dünyası, futbol ise artık bir para oyunu. yavaş yavaş kirlettiler, alet ettiler emellerine. birileri kral çıplak dedi ama birileri de krala don giydirmeye çalışıyor, işte hepsi bu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın