aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1444
    haklarinda uzun uzun yazmak farz oldu artik. ama yazmadan belirteyim kendilerinden bir deplasman (kayseri deplasmani, laf edecek olan varsa parasini ben vereyim gidip gelsin kayseriye yeter) haric bedava bilet almadim, hic bir zaman uzerinde ultraslan yazan bir sey giymedim, sadece tribunde goz asinaligim bulunan abi ve reis olarak bilinen kisilerle selamim var. ama yeter, cidden yeter amk. gavura vurur gibi elestirmeyelim su olusumu. "sizin kivaminiza sicayim, dagitin bu olusumu" diye elestirip sonra "ama elestirileri takmiyorlar :(" demek malligin sozluk karsiligi olabilir.

    en son elestiri konusu pazar gunu fenerlilerin taksim'de yapacagi yuruyuse karsi sessiz kalmalariymis. sessiz degiller merak etmeyin. tribun dendiginde aklina oturup mac izlenen yer tanimi gelen kisilerin bilmedigi bir baris var su anda. hani sizin deplasmana gidecek kadar rahatinizi bozmaniz durumunda, ya da en basiti ayni gun 2 buyuk takimin maci oldugunda sans eseri rakip taraftarla karsilastiginizda linc edilmenizi, bicaklanmanizi, oldurulmenizi onleyen bir durum bu. bu durumda kalkip sebahattin reis'in "pazar gunu toplanip cenk ediyoruz, sikerim barisini" demesini beklemeyin. ha siz yine televizyon karsisinda, el klasiko oncesi ozel yayini izlerken altyazi gecerse ogrenirsiniz olaylari ama bu durumda bildiginiz savas cikar. 2000er kisiden iki grubun her turlu kesici delici aletle birbirine girdigini dusunun. ulan sirf izdihamdan 100 kisi olur istiklal'de. ha buna ragmen ne olacak? gidilecek lise'nin onune. yuruyusun oraya uzamamasi, kalemizin namusumuzun korunmasi icin bu olusumdan alt gruplar ve semtler gelecek yine oraya. ama en azindan munferitler ve bu olaylari bilmeyen kisiler anasayfadan bu durumu ogrenip oraya gelmeyecek, zarar gormeyecek...

    simdi de "ultraslan neden oraya gidiyor, yok yere mevzu cikartiyorlar. kardes kardes takilalim fenerbahceli dostlarimizla :(" der birileri cikip eminim ki. bence de ortadogu'da savaslar dursun, din kaynakli catismalar bitsin, butun dunya buna inansin, bir inansin ve hayat bayram olsun. ama hic unutmam, bir gun ilkokuldan mezun oldum ve hayatin bu kadar naif olmadigini anladim. bazen ben de yastigima sarilip agliyorum, evet. :(

    simdi olayin esas batan kismina geliyorum, "fenerliler kalemize geliyor, bizim olusum uyuyor! vurusalim cenk edelim! allahallahallah!!!" nidalariyla elestirenler var aramizda. bakin bunu diyen adam karsisinda emanetleri cekmis depara kalkmis rakibi gormeyi geciyorum, karsidan mesalelerin dumanini gorunce ayaklari gotune vura vura kacmazsa elini oper mevzudan sonra bira ismarlarim. sorsan "ya abi benim olayim degil oyle seyler, hem ben okuyorum/calisiyorum/evliyim/falanfilan" derler. he amk sen elitsin, bu adamlar apaci, senin adina mevzuya girsinler sen de feysbuktan video paylas he mi? ulan bu adamlarin da cogu universitede okuyor (uni grubu saglamdir, bursalilar ankaralilardan gazi alip sokaga girmeye calistiklarinda orjinin ordan depara kalkip otobuse paket halinde sokmuslardi gectigimiz sezon), geri kalanlarindan tanidigim bir cogu evli hatta cocuklari var. muhabbet arasinda "adanmis hayatlar :(" demeyi biliyorsun amk, neden kendin adamiyorsun da anca agliyorsun klavye basindan?

    bir anda sinir geldi, cok uzun yazdim yoruldum amk. bu grubu her halukarda elestirecek arkadaslarin pazar gunu el klasiko keyfi yasarken iyice eglenmelerini umar, diger adanmis azinligi 14 ağustos 2011 taksim zirvesi'ni hayata gecirmeye cagiririm.

    sevgi ve isikla...
App Store'dan indirin Google Play'den alın