resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1692
    --- alıntı ---

    terim'den bomba açıklamalar!
    galatasaray teknik direktörü fatih terim, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. terim, eboue transferinden, arda'nın atletico madrid'e gidişine kadar birçok konuda önemli açıklamalar yaptı.

    işte fatih terim'in açıklamaları:

    ayhan kaptan oluyor

    "arda'nın bizi temsil etmesine sevindik. yerini dolduracağız. kaptan ayhan akman olacak gibi gözüküyor.

    "eboue her an bizimle olabilir"

    eboue konusunda transfere yakınız. çok mevkiide oynadığı için onu istiyoruz zaten. her an bizimle olabilir. sayın başkan ünal aysal ve ali dürüst ile konuştuktan sonra buna karar vereceğiz. keita da galatasaray taraftarının çok sevdiği bir oyuncuydu. burdan gitmesine de üzülmüşlerdi. onu da konuşuruz, galatasaray'ın menfaatlerine denk gelirse bakarız. türk ve yabancı oyuncu transferi konusunda çalışmalarımız devam ediyor. federasyonun son aldığı karar da doğru bir karar. bu nedenle daha dikkatli hareket ediyoruz. kimse merak etmesin, sezon başına kadar bir kaç arkadaşımız daha bize katılacak" diye konuştu.

    "arshavin'i kim istemez?"

    arshavin konusunu ben de medyadan takip ediyorum. baya yaklaştığımız söyleniyor. 'arshavin'i istermisiniz' diye sorular geliyor. böyle bir oyuncu ile çalışmayı kim istemez? şu anda şartları uygun değil.

    "baros'u kazanmak istiyoruz"

    baros'u tekrarda kazanmaya çalışıyoruz. iyi başladı, ümit ediyorum iyi devam eder. stancu'dan biraz daha hareket bekliyorum" ifadelerini kullandı.

    "ağlayip zirlayacak halim yok"

    ağlayıp sızlanacak halim yok. kim giderse gitsin, kim kalırsa kalsın galatasaray galatasaray'dır. teknik direktör yakınmaz. doğruları söyler ama yakınmaz, çalışmasına devam eder. anormal rakamlı transferlere ben hayır diyorum.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın