• 254
    galatasarayın iyi oynadığı, liverpool'un galatasarayın prese dayalı futboluna cevap veremediği, inter maçındaki güzel oyunumuza devam ettiğimiz ve 3-0 kazandığımız maç. goller baros (2) ve elmanderden (1) geldi.

    -takım çok iyiydi. tek tek sayamayacağım ama takım'da iyi oynamayan 2 issim vardı. birincisi gökhan zandı. onu da tahmin edebileceğiniz üzere hakan bata izledi. keşke bu adamların yerine daha iyi adamlar bulabilsek.
    -gökhan zan ve balta sebebiyle defansımız kötü (yine bol bol kafa toplarına vurdurdular) ama takım savunmamızı iyi yaptığımız ve pres koyduğumuz için inter ve liverpool gibi iki devden gol yemedik. tabi bunda kelcilerimizin beklenmedik kurtarışları da etkendi.
    -defansın yanı sıra hücumda çok iyiyiz. selçuk-arda başta olmak üzere hücumda çok etkili oluyoruz. bence fizik gücümüz artıp, daha çok uyum yakaladığımızda ve bir kaç tane de takviye ile orta saha-forvet hattımız uçuşa geçebilir.
    -liverpool gibi bir takıma, dostluk maçı da olsa 3 gol atabilmek her babayiğidin harcı değildir. o yüzden çok sevindirik oldum.
    -forvetlerimiz coştu bu maçta. baros 2 golle "ben hala buradayım, hala kralım" dedi. elmander tam ben "bu adam hantal" derken gelişine güdümlü füze önderdi ve beni mest etti.

    sonuç olarak bu takım cidden bir şeylerin değiştiğini gösteriyor ve bu sezon umutlu olabilirsiniz diyor. eğer en az 3 takviye yapılırsa müthiş bir takım bizleri bekliyor. şu futbolarıyla bile mest ediyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın